lauantai 14. helmikuuta 2009

Ystävänpäivävieraita :)

Kuten jo eilen kerroin, Timo-kummi tuli meille eilen yökylään. Tänään hän jatkoi reissuaan Helsinkiin, mutta ehti vielä aamulla olla kummipojan kanssa. Otso osoitti rakkauttaan puristelemalla ja rutistemalla Timon naamaa.

Kun Timo oli lähtenyt, Otso unille parveekkeelle ja uusia vieraita odottamaan: Mummu ja Ukko olivat tulossa! Otso heräsi hyväntuulisena parin tunnin unien jälkeen.
Itse lähdin harrastamaan! Olen mukana harrastajateatteri Staalossa ja meillä oli harjoitukset klo 12-16. Oli tosi mukavaa tehdä kaikkia harjoitteita. Yksi oli sellainen, jossa oli neljän hengen ryhmät. Ensimmäinen meni lavalle tekemään jotain (puhua ei saanut) ja seuraava yritti päästä juonesta kiinni ja mennä auttamaan. Mie aloitin meidän ryhmästä ja aloin lämmittää saunaa. Toinen oli vielä juonessa kiinni ja tuli auttamaan saunan sytytyksessä, itse lähdin hakemaan vettä. Kolmas näyttelijä oli kuitenkin ymmärtänyt että olemme metsässä retkellä ja alkoi onkia. Neljäs oli myös metsäretken kannalla ja tuli paikalle makkaratikkujen sekä makkaroiden kanssa. Koska puhua ei saanut, ei auttanut muu kuin alkaa paistaa makkaroita saunan kiukaalla (jota siis puolet ryhmästä luuli nuotioksi).
Mummu ja Ukko olivat vielä onneksi täällä kun tulin takaisin. Mummu teki hyvää porokeittoa ja Ukko sääti astianpesukonetta paremmalle korkeudelle. Otso ja mummu katsoivat alppihiihtoa telkkarista silmät suurina.

Ukon parta oli myös erittäin kiinnostava, Ukolla hieman kärsivät ilme Otson käsittelyssä :)

Otso on alkanu jokellella aika paljon. Eräänä päivänä hän puhui jopa venäjää toistellen monta kertaa "daadaadaadaadaa" Nytkin se tuossa Miikan sylissä höpöttää.

Näin unta häistä. Olin unohtanut ottaa morsiuskimpun mukaan kirkkoon. Hääjuhla alkoi ulkona jollain nurmirinteellä. Kaikkien häävieraiden oli pitänyt keksiä joku huuto ja hääjuhlan aluksi vieraat huusivat niitä omia huutojaan. En enää muista niitä kaikkia (sääli), mutta yhdessä huudettiin ainakin jotain että "Karjala on Suomen kruunu, KARJALA!" Miikan kaverit olivat keksineet jonkun kala-aiheisen huudon. Tunnelma oli kuin partiotapahtumassa kun kaikki huusivat yhtä aikaa ja eri aikaan niitä huutojaan...

1 kommentti:

  1. Moikka
    Minäkin näin häistä unta yksi yö. Unessa säikähdin, että juhlat ovat huomenna ja kaikki valmistelut tekemättä! Niihin on kuitenkin vielä puoli vuotta ja jo nyt näkee tommosia unia. Argh.

    Outi

    VastaaPoista