torstai 5. helmikuuta 2009

Otso PUOLI vuotta 30.1.2009

Otson syntymästä asti olen jo miettinyt että olisi kiva saada aikaiseksi blogi kun suuri osa kavereista asuu niin kaukana kuin myös Otson isovanhemmat. Nyt kun Otso on täyttänyt puoli vuotta ja kun Otson isomummikin (83v.) on opetellut käyttämään internettiä, on aika aloittaa Otso-blogi :)

Perjantaina 30.1. Ode täytti siis puoli vuotta. Juhlapäivä alkoi jokaperjantaisella muskarilla. Alkulauluna lauletaan aina "Mitä tehdään, mitä tehdään, pikkuinen Otso?" Tänään Otso halusi vilkutella joten kaikki laululoivat "Vilkutellaan, vilkutellaan, pikkuinen Otso".
Muskarin jälkeen äiti paketoi Otson parvekkeelle nukkumaan ja laittoi pöydän koreaksi. Tarjolla oli pasteijoita, karjalanpiirakoita, munavoita, porkkana- , kurkku- ja kukkakaalipaloja kermaviilidipillä, kääretorttua, suklaamuffinsseja, pannaria jäätelöllä ja hillolla, keksejä sekä karkkia. Tietysti myös mehua, limua, kahvia ja teetä. Kakkua en tällä kertaa leiponut, mutta ensimmäisten vieraiden joukossa tuli Reeta poikiensa kanssa kakkukupu sylissään. Kuvun alta paljastui näin mahtava luomus:

Näin oli meillä sitten kakkukin.
Vieraita kävi enemmän kuin osasi aavistaa, illan lopuksi laskin että 18 aikuista, 14 lasta ja 2 masuvauvaa olivat käyneet sankaria onnittelemassa.
Illalla otimme vielä Otsosta puolivuotiskuvia. Puuhakkaan päivän jälkeen sankari nukahti hyvin helposti. Äipällä riitti vielä hommaa kun piti pakata rinkka seuraavan päivän Kemin reissua varten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti