keskiviikko 18. helmikuuta 2009

Kainonpäivän kuulumiset

Aamulla nukuttiin puoli kymmeneen (yritetään olla lomalaisten rytmissä). Oli taas ihana aurinkoinen talvipäivä, pakkasta vaan vieläkin riittää. Otso meni silti parvekkeelle unille (ei niin kylmä kuitenkaan ollut) ja vieraat lähtivät hiihtämään. Sitten itselläkin teki mieli mennä ulos ja nappasin Otson kopassa mukaan vaunuihin. Käytiin kävelyllä ja mm. kirjastossa. Minun pitäisi varmaan lopettaa cd-levyjen lainaaminen, sillä niillä on vain viikko laina-aikaa ja viikko on vain yksinkertaisesti niin lyhyt aika, etten ikinä ymmärrä miten nopeasti se menee ja näin ollen kirjasto muistaa minua aina kauniilla kirjeellä jossa he kettovat lainaamieni levyjen olevan myöhässä. Tästä kirjeestä saan aina maksaa sitten euron (ei onneksi enempää) :) Hiihtäjien palattua Omppu-kummi leikki ja luki Odessiivin kanssa ja mie kävin jälleen taistelemassa turvaistuimen kanssa. Nyt sen pitäisi olla käyttövalmis koeajoa varten :)

Omppu ja Otso lukevat.


Ruuan ja asiaankuuluvan ruokalevon jälkeen lähdimme Leville shoppailemaan. Minähän olin ehtinyt harrastaa kyseistä aktiviteettia jo eilenkin joten tällä kertaa rahat säästyivät. Lomalaiset saivat kuitenkin ostettua kortteja ym. tuliaisia.
Otso ihmetteli kaikkea joita vaunuistaan näki ja yritti ihan kamalasti punnertaa niistä istumaan. Ebbassa ja Erkissä Ode pääsi kassakoneen taaksekin kauppoja tekemään. Erkki-sedälle on parin viikon päästä syntymässä lapsenlapsi, joten hän oli Otsostakin isoisämäisen innoissaan :)


Äiskällä särki päättä (=keskiviikkomigreeni, usein migreeni iskee juuri keskiviikkoisin) Niinpä kotiin päästyäni luovutin lapsen isän ja kummin hellään hoitoon ja viimeisillä voimillani annoin ohjeet: puuro, kylpy ja yöpuku. Painuin lepäämään pimeään huoneeseen burana mahassa ja jäägeelipussi otsalla. Tällä pettämättömällä yhdistelmällä särky alkoikin helpottaa ja sain kuunnella kuinka Otso maiskutteli tyytyväisenä puuroa ja läiskytteli ammeessa. Olo alkoi olla jo moitteeton kun poitsu tuotiin iltatissille. Maito maistui taas sen verran hyvin ettei unta tarvinnutkaan kauaa odotella. Aikuisten kesken juotiin vielä iltateet ja ratkottiin palapelikuutioita. Huomenna olisi tarkoitus lähteä hiihtoretkelle, Otsoa varten on varattu vuokraamosta tuulilasilla ja lämpöpussilla varustettu ahkio. Porotilalle kai retkemme suuntautuu. Toivottavasti lämpömittari on samaa mieltä aamulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti