perjantai 6. helmikuuta 2009

Muskaria ja varpaiden mutustelua

Aamulla kävimme taas tuttuun tapaan muskarissa. Otso pääsi soittamaan (=syömään) marakassia, kulkusia, rumpua ja kapuloita. ah, kuinka ihanan paljon ö-vitamiinia (kuten päiväkodin tädit bakteereita yms. nimittävät) muskarireissu näin ollen antoikaan :) Vieressä lauleli hurmaava Milja-neito. Miljaa kattellessa mietin kyllä taas että kuinka voi olla niin kaunis vauva! Onhan Otsokin...ainahan oma vauva äitinsä mielestä on, mutta niin on Miljakin. Alla olevassa kuvassa ollaan Miljan luona kylästelemässä, siinä parivaljakko ei ihan parhainta poseeraustaan anna.

Muskarissa oppii mukavia lauluja joita voi sitten kotonakin laulella. Otson suosikkihommia on se, kun heiluttaa harsoa sen naaman yläpuolella. Senkin keksin oikeastaan muskarissa.
Hittitemppuja on tällä hetkellä myös sukkien repiminen jalasta ja niiden työntäminen suuhun. Tai sukan voi työntää suuhun niinkin, että se on vielä jalassa. Melkein koko ajan on kuitenkin jalassa märkä sukka. Varpaiden työntämisen suuhun Otso keksi joskus joulun jälkeen, mutta nyt on muotia työntää molempien jalkojen varpaat samaan aikaan.

Illalla 'iskä ja iskä herkuttelivat tortilloilla ja katsoivat hääohjelmaa telkkarista. Otso olisi ilmeisesti halunnut mukaan kun ei meinannut millään rauhoittua nukkumaan. Lopulta uni vei kuitenkin voiton.
Muuten tänään ei mitään erikoista tapahtunutkaan. Huomenna lähdetään sitten oikein ulkomaille! Nyt nukkumaan!

2 kommenttia:

  1. Milja on hyvin otettu saamistaan kehuista ja on onnesta niin sykkyrällä, että koittaa kans tunkea molempia jalkoja yhtä aikaa suuhunsa. Märkä sukka on tääläki siis hyvin tuttu ilmiö.
    Kertokaahan sitte, että miten Jokkmokkissa meni :)

    VastaaPoista
  2. Mahtavaa, Kaisa! Kerrassaan sydäntälämmittävää, ihkuihanaa!Kiitos, että jaksat kaiken muun ohella pitää Otso-blogia. No, ennen pidettiin päiväkirjaa, etupäässä vain itselle. Tämä on hyvä!
    Mummulta kiitokset.

    VastaaPoista