keskiviikko 25. helmikuuta 2009

Villasukkayllätys!

Aamulla lähettiin reippaasti kerhoilemaan. Herättiin vähän tavallista aikaisemmin (ennen kahdeksaa), joten Otso nukahti jo reilusti ennen kymmentä päiväunille. Samoilla unilla meni kerhomatkakin ja tämä olikin parempi ajoitus unille. Otso nimittäin heräsi melkein heti kun kerho alkoi. Yleensä käy niin, että äiti kerhoilee yksin 1,5 tuntia ja Otso herää puoli tuntia ennen kerhon loppumista.

Sannan kanssa käpöttelimme kerhosta kotiin ja täällä odotti postin mukana kiva yllätys! Otso sai postissa ihanat villasukat!!! Mie en siis todellakaan ole mikään käsityöihminen, vaikka ompelua nyt joskus vähän harrastan (aiheena verhot ja vaipat). Lapaset väittäisin osaavani neuloa, sukkia en todellakaan ja minun neuletyöni valmistuvat niin hitaasti, että Otso on ehtinyt jo kasvaa niistä ulos ennenkuin saan valmiiksi. Niinpä otan SUURELLA kiitollisuudella vastaan kaikki sukat ym. neuleluomukset joita Otsolle joku haluaa tehdä! Onneksi on vielä sukkia riittänyt, kiitos ihanille neulojille :)

Tässä kuva uusista sukista


Kirjekuorikin oli kovin kiinnostava ja Otsomaisesti koristeltu


Noiden sukkien mukana tuli lankaa, että "voit sitten suurentaa niitä kun jäävät pieneksi" Onneksi niissä oli vielä jopa vähän kasvuvaraa niin ehdin ottaa selvää miten se suurentaminen tapahtuu :D Meitsi on vähän niinku epälahjakkuus neulomisen suhteen.

Kun Otso heräsi, syötiin molemmat ruokamme ja sitten mentiin ruoka"levolle". Otso tukisteli minua ja mie silittelin Otsoa (tasajako). Lauleltiin muskarilauluja ja Otso jumppaili sängyllä sekä tutkiskeli ja heilutteli leluja. Iskä tuli viiden aikaan kotiin ja suoritettiin vahdinvaihto. Lähdin OAJ:n kevätkokoukseen jossa oli myös tietoisku liikunnan merkityksestä sekä opastettu kuminauhajumppa. Saimme jumppakuminauhat omaksi sekä vielä uintiliput Levin kylpylään. Illan päätteksi oli kodassa tarjolla lohi-juuresnyyttejä, salaattia, rieskaa ja vanilja-vadelma -jälkiruokaa. Otso oli syömässä puuroa isukin kanssa kun tulin takasin. Ihanaa on aina nähdä Otson ilahtunut ilme ja leveä hymy kun saavun reissuiltani takaisin kotiin.

Iltapuuropöydässä Ode vaikutti väsyneeltä, mutta kun pääsi suosikkipaikkaansa vanhempien sängylle, väsymys oli tipotiessään. Yksi suosikkileluista on tuttikotelo mutta tänä iltana kaikki muukin oli erittäin kiinnostavaa. Oli hauskaa katsella poikasen touhua. Viimein väsymys alkoi näkyä silmien hieromisena ja oli aika iltamaidon. Laitoin Otson sänkyyn ja tulin tietokoneelle. Yleensä se sitten tiputtaa tutin suusta vähintään viidesti tai keksii muita kepposia, vaan nyt sängystä ei kuulunut mitään. Olin varma että Otso on tunkenut esim. tyynylinan suuhunsa mutta ei: Se olikin nukahtanut :D Iteki ajattelin mennä tänään ajoissa nukkumaan kun huomiseksi on taas vaikka mitä kivaa tiedossa :)

2 kommenttia:

  1. HEI! Oli kiva nähdä sukat jo jalassa ja äiteeni sanoikin et sukat on nyt isot, mut varmaan syksyllä sit sopivat. Äiti tykkäsi kun kerroin teidän tykänneen, joten sehän meni sitten niinkuin pitikin:Kaikki on tyytyväisiä :) -Teija-

    VastaaPoista
  2. Itse asiassa olen nyt varma, että osaan kuin osaankin tarpeen tullen suurentaa noita sukkia. En mie olekaan niin toivoton tapaus.

    VastaaPoista