lauantai 21. helmikuuta 2009

Perhepäivä (ja jopa pullanleivontaa)

Koti on tyhjentynyt hiihtolomavieraista ja kauhea tuuli on vallannut Kittilän! Kun kävimme ulkona kävelyllä, mietin että pääsen oikeastaan tosi helpolla kun saan olla Otson kanssa kotona kun iskä lähtee viikon päästä pilkille. Ei minua saisi mikään jäälle kykkimään ja telttaan nukkumaan ainakaan tuollaisessa viimassa.

Tänään oli perhepäivä :) Aamulla Otson mentyä päiväunille siivottiin Miikan kanssa yhdessä koko kämppä. Siitä tulikin mieleeni, että voisi laittaa vaikka muutaman kuvan tänne kodistamme, mutta taidan ottaa ne vasta huomenna päivänvalossa. Moisesta rehkimisestä tuli tietenkin nälkä ja ajattelimme palkita itsemme menemällä romanttiselle lounaalle NESTEELLE :) Otso jäi ikkunan taakse nukkumaan ja itkuhälytin pöydällä nautiskelimme ateriamme. Samalla katsoimme kun suksiboksillisia autoja meni letkana molempiin suuntiin. Lomalaiset vaihtuvat Levillä. Nesteeltä vaunuilimme jo edellä mainitsemassani kamalassa tuulessa kauppaan. Kotiin oli ihana palata. Lämmintä ja puhdasta :) Lämmin ja kotoinen koti inspiroi minut jopa leipomaan ja lähestyvä laskiainen määräsi tuotteen: laskiaispullia!

Otson uusin villitys on päristys kieli ulkona. Vai olenkohan jo maininnut siitä, sillä on sitä jo muutaman päivän jatkunut. Kuolaa lentää ja kohta on meidänkin paidat märkinä eikä vain Otson.

Tuolla videolla on nyt vähän esimakua, parhaimmillaan päristykset ovat yleensä syöttötuolissa istuessa. Se on hauskaa kun Otso oikein kympillä paneutuu siihen päristykseen kuin se olisi maailman tärkein homma.

Laskiaispullatkin valmistuivat. Vein niitä myös naapureille (tässä talossa on niin tapana) :) Esittelimme Otsolle luomuksiamme

Ja Otso valitsi MINUN PULLAN!!! Wuhuu :) (Vaikka ei sitten sitä saanutkaan maistaa)

Aika rumia noista pullista tuli mutta onpahan itse tehtyjä... Ja ihan hyviä ne oli.


Syötin Otsolle iltapuurot ja isi kylvetti. Otso rakastaa hänen vaaleanpunaista lusikkaansa josta lähtee natiseva ääni. Sitä se saa aina narskutella joskus jälkkäriksi.


Illalla varasin kahdet lennot. Olemme Otson kanssa menossa Lappeenrantaan to 12.3.-ke 18.3. Kivaa! Toiset lennot varasin sitten toukokuulle, osa teistä lukijoista tietääkin miksi :)

3 kommenttia:

 1. Tuutteks käymää meillä? Siis maaliskuussa, jos me tullaa teille sit toukokuussa:)

  VastaaPoista
 2. Ihania päristyksiä. Siis jos kerta Otso ei saanu laskiaispullaa ni toivon mukaan päristi niiiiin kovasti että saa sitä ainakin ens vuonna. Oli ni hyvän näkösiä pullia ettäh, nam. Et viittis laittaa postissa? Niko katsoi uudelleen ja uudelleen Otson päristyksiä ja nauroi kovasti :)
  Paljon terveisiä teille sinne kauas pohojosehen!
  -Teija-

  VastaaPoista
 3. Kahdehdin teidän Nesteellä käyntiä täällä etelässä- enpä nimittäin nyt ole siellä pariin vuoteen käynyt. Ja pullatkin näyttivät oikein maukkailta. Hyvää muistelemispäivää koko perheelle Helsingistä toivottelee Sini(Kemijärvi)

  VastaaPoista