maanantai 16. helmikuuta 2009

Kummi tuli lomalle!

Tänäänkin oli meillä täällä pohjoisessa aika vilpoinen ilma. Aamulla kun katsoo ulos, ajattelee aina:"Ihana ilma, tänään täytyy mennä oikein pitkälle lenkille ulos." Vaan hymy hyytyy kun katsoo lämpömittaria :( Tänäänkin nukutin Otsoa ekat unet sisällä. Pakkasta uhmaten lähdimme kuitenkin neuvolaan, joka oli puolenpäivän aikaan.


Neuvolatäti totesi:
Juttelee omaa kieltään, jokeltaa tavuja. Kasvaa hyvin, rintamaito + sekasoseet ruokana. Touhuaa paljon."

Ihan ei vielä kymmenen kilon raja mennyt rikki. Uusimmat mitat ovat
72,5 cm / 9920 grammaa.
Otso tosin touhotti siinä vaakassakin niin että täytyi ottaa vain joku lukema kun ne koko ajan muuttuivat, mutta kyllä tuo varmasti aika lähelle oikeaa osuu.
Tein tällaisen taulukon Otson kasvusta. Aluksi tuli sentti/viikko ja kilo/kuukausi. Enää ei ihan niin paljon mutta onhan tuo pienten ihmisten kasvu silti aika hurjaa (vaikka painoa saa kyllä itellekin ihan helposti tuon verran viikossa jos haluaa mutta ei kyllä Otson ruuilla)


Melkein heti neuvolan jälkeen saimmekin supervieraita. Äitin ystävä ja Ompun kummi saapui meille kultansa kanssa hiihtoloman viettoon. Mahtavaa! Otso esitteli tietenkin uusia taitojaan kuten syömistä ja aika hyvin upposi porkkanat ym. Ompunkin ohjastamalla lusikalla.

Kävimme kaupassa ja illalla pelattiin Menolippua. Tottakai voitin ;) Otsoa vähän harmitti kun ei päässyt mukaan pelaamaan, kortteja olisi ainakin ollu kiva rypistellä.
Liikkumisharjoitukset ovat jatkuneet tänäänkin. Pylly nousee jo hyvin, mutta pää pysyy maassa punnerruksen aikana ja estää etenemistä. Täytys saada kuva tänne Odessiivin jumpasta, mutta yleensä se innostuu jumppaamaan silloin kun saa vaipan ja vaatteet pois ja blogikuva olisi kiva saada vähän säädyllisemmässä asussa. Tällä viikolla olisi kiva päästä harrastamaan talviurheilua Ompun ja Arton kanssa, mutta voi ketvele jos pakkaset ei meinaa laskea. Vaunujen kanssa nyt jotenkin voi mennä kun verhoilee ne joka puolelta mutta eipä oikein muuten. Lämpimiä tuulia odotellessa kohti tiistaita...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti