perjantai 6. helmikuuta 2009

Kerhoilua, Afrikkaa ja kuoroilua 4.2.

Keskiviikot alkavat aina perhekerholla (kello 11-13) Tällä kertaa oli luvassa kävelyseuraakin, sillä olen tutustunut hiljaittain huippuhauskaan Sannaan, jolla on n. 1,5 vuotias Nuutti ja toinen vauva masussa. Sannan kanssa sitten kävellä käpöttelimme kerhoilemaan. Otso tietenkin nukahti vaunuihin ja antoi äidin kerhoilla ensin aivan yksinään. Eipä siinä mitään, hauskaa on rupatella muiden äitien kanssa ja olipa siellä yksi pienenpienikin vauveli, ikää alle kuukausi. Sitä sai ihmetellä :)

Otso tajusi kuitenkin herätä ennenkuin kerho loppui, siellä on nimittäin kaikkia kiinnostavia leluja joita ei kotona ole. Lopuksi on myös laulutuokio. Täällä Kittilässä on sunnuntaina vauvakirkko, jonne on kutsuttu erityisesti vuonna 2008 kastetut lapset. Kerhossa harjoiteltiin muutama kirkkoon tuleva laulu. Minua huvitti kun yhdessä laulussa laulettiin että "sillä pieniä ja hentoisia poikia, Jumala rakastaa" Hymyilytti siksi, että Otso ei ole ihan pienimmästä ja hentoisimmasta päästä, mutta eiköhän Otsollekin rakkautta riitä :)

Illalla naapurissa vietettiin Afrikkailtaa. Vein sinne powerpointille laitettuja valokuvia äidin ja isän tekemältä Etelä-Afrikan matkalta sekä salaattia. Juotiin rooibos-teetä Mma Ramotswen tapaan ja syötiin Afrikkahenkisiä herkkuja. Otso oli pukeutunut aiheeseen sopivasti elefanttibodyyn ja jyrsi muovista kirahviaan kun me olimme ruokapöydässä.

En ehtinyt olla Afrikkabileissä kuin reilun tunnin, sillä illalla oli vielä kuoroharjoitukset. Kuuluun kittiläläiseen Credo-kuoroon, joka tosin laitettiin tauolle reilu vuosi sitten. Vaan nyt meillä olisi pääsiäiseen aikaan tiedossa radioitava keikka kun Tunturimessu äänitetään Marian Kappelissa. Niinpä nyt kokoonnumme muutamia kertoja että tunturimessun laulut tulevat taas mieleen. Credo on ihana porukka ja musiikki saa aina hyvälle mielelle, Se on jännää kun tulee kuoroharjoituksista niin koko kotimatkan aina laulattaa ja vielä kotonakin.

Tässä vielä Otson perusilme. Ei taida olla kuva tältä päivältä mutta ilme ei mihinkään muutu. Joku sanoi etrtä toivottavasti ei ole enää kesällä sama ilme, lentää kärpäset suuhun :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti