perjantai 6. helmikuuta 2009

Vierailuja ja paketti 5.2.

Otso on ollu viime kuukaudet aika hyvä nukkumaan aamulla. Jos vauvelin seitsemän-kahdeksan aikaan nostaa viereen, saatamme me Otson kanssa aloitella aamua vasta puoli kymmenen aikaan. Tänään piti kuitenkin nousta jo silloin kun ekan kerran heräsi sillä oli tulossa vieraita! Sanna ja Nuutti, joista jo eilisessä merkinnässä kirjoitin, tulivat kymmenen aikaan kylään kuin myös Siiri-koira. Alkuvierailun Otso oli vielä unilla mutta vähän aikaa pojat ehtivät "leikkiä" yhdessä. Ei sitä kyllä vielä leikiksi voi kutsua, mutta kiltisti Nuutti välillä silitti Otsoa. Aina piristävää saada äitiseuraa tai kyläillä jollain mammakaverilla. Näin ekan vauvan äitinä saa myös hyviä vinkkejä ruokailusta kestovaippailuun.Kun Sanna ja Nuutti olivat lähteneet, tein silakkapihvejä kun Miika käy aina puolen päivän jälkeen kotona syömässä ja meitä moikkaamassa. Otso on hauska kun siitä tulee koko ajan seurallisempi. Nyt se katteli kun tein ruokaa. Loppuvaiheessa alkoi hieman kyllästyttää, mutta sitten aloin pelleillä: hyppiä, heiluttaa käsiä ja mylviä ja sekös Otsoa nauratti. Se oikein aina odotti, koska äiti saa seuraavan kohtauksen ja välillä meinasi tikahtua nauruunsa. Yksi miun mammakaveri sanoi, ettei tietäisi nolompaa kuin sen, että joku kuvaisi ja näkisi mitä hän päivän aikana vauvansa kanssa leikkii ja miten älyvapaita juttuja juttelee. Voinen yhtyä tähän mielipiteeseen :)

Ruuan jälkeen sainkin uuden vieraan kun ope/kuorokaveri tuli lainaamaan minun äitiysvaatteita.

Illalla kävimme vielä ulkoilemassa ja hain postista kirjapaketin kun haksahdin liittymään johonkin lasten kirjakerhoon. Otsoa kiinnosti eniten palikat, joita en kuitenkaan vielä antanut (syötäväksi)Sitten tuli vielä yksi vieras, Otson kummisetä Timo käymään. Ode jaksoi hymyillä :)
Syötin iltapuuron ja kylvetin. Vesi lensi niin että olin ihan märkä kun Otso läiskytti. Aiemmin olen yleensä antanu sille jonkun kylpylelun tai kirjan jota herra on keskittynyt syömään, mutta nyt kun ei ollut lelua niin Otso keksi läiskytysleikin.
Kylvyn jälkeen maidot mahaan ja poika pinnasänkyyn. Äiti lähti vielä pelaamaan korista. Ihan sopivasti tekemistä tällekin päivälle ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti