maanantai 30. maaliskuuta 2009

Otso 8 kuukautta!

Odessiivi ablatiivi täytti tänään jo kahdeksan kuukautta! Kävimme päivällä kylästelemässä Severin luona kun ei olla heitä piiiiitkään aikaan nähty. Aina ollaan menty ristiin. Severi täyttää kohta jo kaksi vuotta, mutta pientä yhteistoimintaa silti syntyy. Severi otti Otson ihanasti huomioon ja näytti leluja.Annelta eli Severin äidiltä sain hyvän ruokavinkin. Voi raastaa porkkaanaa ja kurkkua lautaselle ja Otso voi kahmia niitä käsillä suuhunsa. Tuntuu nimittiäin että Otso haluisi mieluiten syödä itse. Olenkin laittanut jotain maisseja pöydälle ja Otso nyppii niitä pinsettiotteella suuhunsa. Otso saikin annelta kurkkuraastetta ja hyvältä maistui :)

Asiasta viidenteen. Yksi hyvä puoli on vanhassa talossa ja ikivanhoissa keittiön laatikoissa. Ne ovat niin tiukat ettei Otso saa niitä ainakaan vielä auki vaikka yrittää. Nykyaikaiset liukukiskoiset olisivat hetkessä auki, mutta meidän 70-luvun laatikoihin Otso saa vielä vähän kasvattaa hauista.

Illalla otettiin vielä 8kk -kuvia. Otsoa ei vaan paljon hymyilyttänyt. Mutta puuro on alkanut taas maistua. Illalla äiti kävi taas pelaamassa korista.

Huomenna me lähdemme Otson kanssa Rovaniemelle ainakin yhdeksi yöksi minun entisen työkaverin luo. Jos blogiin ei tule päivityksiä, älkää huolestuko :)

Otso 8 kuukautta!


1 kommentti:

  1. Ihania kuvia jälleen! On se tuo Otso aika soma vesseli ja Otson isä osaa vangita hymyn ja varpaat yhtä taitavasti..

    VastaaPoista