tiistai 3. maaliskuuta 2009

Laiskotuspäivä

Aamulla herättiin taas seitsemältä, mutta tänään Otso nukahtikin vielä vähäksi aikaa sen jälkeen. Vieraillekin uni maistui, Otso oli jo ehtinyt mennä ensimmäisille päiväunille ennen kuin vieraat heräsivät edes yöuniltaan :)

Minua laiskotti. Ulkonakin oli kamala myräkkä, eilinen auringonpaiste oli muisto vain. Vieraat lähtivät rinteeseen mutta me jäimme Otson kanssa kotiin. Joka kerta kun aloin laittaa Otsoa unille, mietin että laitan hänet kantokassiin ja lähdemme vaunujen kanssa kävelylle. Vaan joka kerta kun olin saanut vaatteet Otsolle päälle, pääsyinkin laittamaan sen parvekevaunujen koppaan ja jäin itse sohvalle lukemaan lehtiä ym. :D No, vein mie roskat (wuhuu mikä saavutus!) ja tein oikeasti jotain muutakin hyödyllistä. Mutta myös laiskottelin ja luin lehtiä, se sallittakoon. Ja pitkästä aikaa soittelin vähän aikaa sähköuruilla. Sen kyllä huomasi ettei ole aikoihin soittanut, ei oikein sormet osuneet oikeille koskettimille koko ajan.

Otso kertoi mitä unia oli nähnyt :)


Ainiin. Otso oppi tänään ainakin vähän ryömimään. Jalat koukkuun ja sen jälkeen suoraksi vauhtia potkaisten. Kädet auttoivat ja näin Odessiivi pääsi pieniä matkoja etenemään. Aamulla Otso jaksoi sitä jonkun aikaa harrastaa mutta iltapäivällä näytöksiä ei enää juurikaan ollut, joten videota saatte vielä odotella.Ja kuolaa valuu.Miika soitti taas. Siellä on kuulemma ihan kamala myrsky. Moottorikelkat ovat hautautuneet lumeen. Telttakin oli yön aikana puoliksi hautautunut vaikka he olivat tehneet siihen jonkun lumiseinämän esteeksi. Tänään oli ollut siis niin kova myräkkä, etteivät ollet päässeet edes pilkille vaan istuneet vain teltassa. Voi surku, onneksi on vielä päiviä jäljellä. Oli kuulemma niin kova tuuli, että sitä vasten olisi voinut seisoa. Mie sitten kysyin, että haluatko enää koskaan pilkkireissulle, niin kyllä se silti halusi. Ja ihan hyvin ne siellä kuulemma pärjäävät.

Illalla pelattiin taas lautapelejä. Vähänkö ihanaa kun saa pelata pelejä :) Mutta nyt pitää mennä nukkumaan!

1 kommentti:

  1. Pitää sitä välil vähä laiskotellakii ja ihan hyvällä omallatunnolla ;)

    VastaaPoista