keskiviikko 1. huhtikuuta 2009

Ihana reissu, ihana Otso :)

Meillä oli aivan mahtavan ihana Rovaniemen reissu. Pieni maisemanvaihdos piristi kummasti. Sitten kävi vielä niin uskomattoman hyvä tuuri, että Milja-hurmurin äiti Mirella oli just samana päivänä menossa autolla Rovaniemelle ja päästiin kyyydissä molempiin suuntiin!!! Mirella sanoikin että nyt meidän nuorella parilla on jo tämäkin koetinkivi kuin yhdessä matkustaminen koettu. Meitä oli autossa mie, Mirella, Mirellan koira Piksu, Otso ja Milja sekä heidän turvakaukalonsa ja Otson vaunutkin...vaan hyvin mahduimme! Saimme kotiovelta noudon ja perille asti kuljetuksen.

Piritan luona oli tosi kivaa käydä. Piritalla on Pinja 1v 9 kk ja Arttu 4 kk. Siinäpä sitä hulinaa kerrakseen. Yhteisvastuullisesti hoidettiin lapsia, se hoiti jolla oli kädet just sillä hetkellä vapaat. Piritan mies oli koko viikon työreissussa joten vierailumme oli kuulemma oikein tervetullut. Oli tosi kivaa jutella Piritan kanssa pitkästä aikaa kunnolla lapsista, häistä, koulujutuista ja kaikesta mahdollisesta. Sitä kuitenkin pystyi ihan hyvin juttelemaan lapsenhoidon lomassakin. Otso tykkäsi uusista leluista joita kyläpaikassa oli. Pirita asuu ihan joulupukin Pajakylän naapurissa, kävelimme sinne tänään, mutta kamera unohtui kotiin. Emme tosin käyneet missään sisällä, mutta onhan siellä silti hauskan näköistä. Ja joululaulut soi :)

Mirella ja Miljakin kävivät tänään Piritalla ennenkuin lähdimme kotimatkalle. Hetken aikaa olimme Mirellan kanssa kahden lasten kanssa kun Pirita kävi hakemassa uuden vieraan juna-asemalta. Aikamoista sirkusta oli se hetki :) Pinja alkoi heti ikävöidä eikä viihtynyt kuin minun sylissä. Kun Pinjaa sylittelin, Otso ehti avata olohuoneen laatikon ja työntää sen kiinni niin että sormet jäivät väliin. Ei onneksi pahasti, mutta itku tuli. Piti ottaa Otso syliin ja niin Pinja alkoi huutaa. Kun sain Otson rauhoitettua, Arttu alkoi huutaa. Sitten Arttu syliin, Pinja syliin toiselle puolelle ja sitä rataa ;D

Otso, Milja ja Pinja leikkivät


Kotimatkalla kävimme Citymarketissa. Otso oli aivan älyttömäm innoissaan kun pääsi kärryssä olevaan istuimeen istumaan. Siis se oli niiin syötävän suloinen kun hymyili koko ajan, pärryytteli, kiljahteli ja jokelteli. Pienet on ilot! Vaan Otso oli kuin parhaimmassakin huvilaitteessa. Kameraa en tajunnu kauppaan ottaa, mutta kännykkäkameralla sain kuvan. Tuon näköinen se oli koko kauppareissun ajan.Kivaa oli tulla kotiinkin. Otson hyvä tuuli vain jatkui ja jatkui. Se kävi vasta joskus kymmenen jälkeen nukkumaan kun niin oli hauskaa. Puurotkin meni leikiten suuhun. Riemu vain yltyi kun iskäkin tuli kotiin. Voi luoja mie rakastan sitä poikaa :)

2 kommenttia: