tiistai 10. maaliskuuta 2009

Tänään oli kivvaa!

Tämä päivä oli paaaaaljon hauskempi kuin eilinen. Otso aloitti aamun naureskelemalla ja hekottelemalla. Sekä ryömimällä! Sitä harjoitellaan nyt ahkerasti ja tyylikin alkaa hioutua. Hauska katsoa sen menoa. Tässä vähän Otson tyylinäytettä miten mennään eteenpäin, määrätietoisesti kohti lehteä. Ja salamannopeasti se saa kyllä lehden kostutettua, rytättyä ja revittyä palasen suuhunsa. Huihui.


Puurokin meni naamaan ja ensimmäiset unet kestivät kolmatta tuntia. Hyvät lähtökohdat päivälle kun aamukin oli näin onnistunut!

Päiväunien jälkeen tankkasimme sosetta ja lähdimme hurmaavaa Milja-neitoa tapaamaan. Ajattelin että Otso olisi voinut matkalla nukkua pienet unet vaunuissa että jaksaa leikkiä Miljan kanssa, mutta ilmeisesti Otsoa jännitti niin kovin ettei uni tullut.
Nuorella parilla olikin oikein hauskaa, vaikka välillä leikkivät molemmat omia leikkejään. Nyt alkaa huomata, että Otso kyllä tajuaa jos on muita lapsia ja ottaa niihin kontaktia. Ja kun menee johonkin uuteen paikkaan, Otso tutkii ihan innoissaan uusia leluja. Miljalla olikin aivan huippukivoja leluja kuten sellainen, josta pomppaa aina luukun alta joku eläin esiin kun painaa napista. Täytyypä katsoa jos vaikka Lappeenrannasta löytyisi kirpputorilta joku sen tyylinen. Tai ehkä se ei sitten ole enää niin hauska jos se on itsellä. Se leluhan on hyvä syy mennä aina kyläilemään Miljan & Mirellan luona.
Tässä on ihana video Otsosta ja Miljasta.


Otsolla hehkui posket ihan punaisena. Niin käy aina kun alkaa väsyttää. Toinen siihen vaikuttava tekijä on se, jos on liian kuuma. Meillä on nimittäin kotona aika viileää, tarkoituksella. Onneksi Miikakin tykkää viileästä, naapurit nimittävät meitä eskimoiksi. Ullakin toteaa usein meiltä lähtiessään: "Lähden kotiin lämmittelemään". Ja jotkut kietoutuvat huopaan. Mutta meillä on hyvä olla täällä. Joskus kun tulee yövieraita, laitamme kohteliaisuussyistä patterit päälle(Ja hikoilemme itse).


Iltapäivällä keinuttiin ja luettiin muumikirjaa. Lukeminen ei vaan vielä oikein onnistu kun Otso yrittää saalistaa kirjaa suuhunsa. "Lukemista" se on sekin. Melkein heti kun isä tuli kotiin, lähdimme me & i -vaatekutsuille. Minun kaveri Minna piti ensimmäiset kutsunsa esittelijänä ja ne menivät kyllä tosi hyvin. Mie tilasin Otsolle sellaisen pupukuvioisen haalarin. Hauska pupu pyllyssä, sitten kun Otsolla on se päällä niin voi sanoa että sillä meni pupu pöksyyn :D

Ennenkuin Otso syntyi, mietin että "minä en ainakaan pue vauvaani mihinkään farkkuihin vaan vauvojen vaatteisiin" Vaan sitten kun Otso syntyi, huomasin että kyllä potkuhousut jäivätkin aika lailla käyttämättä ja farkkujakin on pidetty (eniten ehkä kuitenkin muita housuja, sellaisia joissa ei ole jalkateriä eli collegehousuja yms.) Kyllä mie ekan kuukauden aikana pidin potkuhousujakin, mutta kun Otso on ollut aina niin iso, minusta se näytti potkuhousuissa ihan hassulta. Jotenkin ihan ylipaksulta jättivauvalta. Otson muodoille on sopinut paremmin tavalliset housut. Mutta ajattelin että nuo pupuhousut ovat kuitenkin varmaan ihan kivat, nehän ovat enemmänkin kuin haalarit.

Kutsujen jälkeen kävimme nopeasti kaupassa, sitten puuro, kylpy ja nukkumaan. Ylihuomenna ollaan jo Lappeenrannassa!!!

2 kommenttia:

  1. Hih! Ihana video Otsosta&Miljasta :) Ja kylläpäs Otso todella lujaa jo etenee lehteä lukemaan, toimittaja tulossa isona?! Minun vauva on kohta koululta lähdössä koulujen välisiin hiihtokisoihin, oli ollut het vapaaehtoinen kisaamaan, siis ainoa vapaaehtoinen, muut oppilaat sitten määrättiin. En tiedä keneen on lähtenyt tuon hiihto innostuksensa suhteen, ei ainakaan meihin. -Teija-

    VastaaPoista
  2. No niin oli ihana otos! Milja on todella hurmaava neitokainen, ei ihme että Otso jaksoi hihkua. Täällä ämmilässä jo kovasti odotetaan Otsoa vierailulle. Syöttötuoli on hankittu ja äijä on tehnyt pihalle liukumäenkin. Niin että tervetuloa! :)

    VastaaPoista