tiistai 24. maaliskuuta 2009

Kummilla hoidossa

Jee, kotiarki alkoi. Otso nukkui hyvät unet ulkona. Kävi vain vähän huonosti kun olin juuri käymässä kellarissa kun Otso heräsi ja oli hädissään ehtinyt vähän aikaa itkeä. Raukka oli ihan hysteerinen kun hain sen sieltä vaikka ei ollut edes kauaa voinut olla hereillä. Piti jonkun aikaa sylissä rauhoitella.

Sitten lähdimme käymään kirppiksellä kun kaveri ja sen kaveri olivat työväentalolla myymässä. Meidänkin piti oikeastaan mennä sinne myymään, mutta en sitten viikonlopun aikana voinutkana katsoa tavaroita ja Otso oli päiväunilta herättyään niin itkuinen eikä oikein mitään syönytkään niin lähdimme sinne vain ostajiksi. Ihanat keväänvihreät housut 50 sentillä, paita ja leivonnaisia saaliiksi. Siinä Otso piristyikin ja päivä muuttui paremmaksi. Ruoka ei ole tänään oikein maistunut, tottui sairaalassa liian hyvään kun sai vain hedelmäsoseita. Hedelmäsoseilla ollaan tänäänkin menty aika pitkälti. Pääasia että jotain uppoaa ja itelläki oli pari päivää sen taudin jälkeen vähän huono ruokahalu, teki mieli vain kaikkea kevyttä.

Iskälle ja itelle tein kuitenkin perunamuusia ja uunimakkaraa. Otso säesti ruuanlaittoa uruilla. Niiden soittaminen on ihan suosikkihommaa. ei olla turhaan alotettu muskaria Otson ollessa vain 6 viikkoa vanha :)Illalla minun piti lähteä kuoroon joka oli seitsemältä. Aiemmin päivällä näin Elina-kummia ja sovimme että Otso menee siksi aikaa Elinalle hoitoon. Elina vieläpä asuu siinä matkan varrella. Ehdin iteki vähän aikaa jutskailla Elinan kanssa ennen lauleluita. Hyvin oli mennyt, vaikka vähän ikävä iskenyt. Otso oli viihtynyt vain sylissä, hätääntynyt heti jos oli jätetty lattialle. Sitten jo hymyilytti kun äiti tuli hakemaan.Illalla Otsolla oli kauhea (mutta siis aivan ihana) iltavillikohtaus. Poikaa nauratti ja kikatutti kaikki. Otso rullaili kävelytelineellään ympäri olohuonetta. Ennen yöpuvun laittoa oli ihana katsella kun vauveli ryömi ja säntäili meidän sängyllä joka suuntaan ja naureskeli. Ihana ilta, vaikka nukkuminen menikin vähän myöhään, nyt taisi juuri simahtaa väsyneenä ja onnellisena. Mistä lie tuo kohtaus tullut, ehkä se oli niin onnellinen että hänet haettiinkin hoitopaikasta pois eikä hylätty sinne :) Vaikka Elinan hoidossa on kyllä varmasti tosi kivaa olla!

Päivällä otettu kuva Otsosta kävelytelineessä muovielukoiden kanssa

2 kommenttia:

  1. Kiitos taas blogista. Urkusoittovideo ei oikein pelannut, mutta liekö vika täällä päässä kun netti on muutenkin tänä iltana pätkinyt??

    VastaaPoista
  2. Heh, täällä pelasi tulevan kanttorin mahtava soolo!

    VastaaPoista