maanantai 16. maaliskuuta 2009

Toipilaspäivä

Yö meni tosi hyvin, mutta Otso ei vielä aamullakaan jaksanut innostua oikein mistään. Ja nukahti melkein heti uudestaan kun oli herännyt. Kävin kaupungilla hoitelemassa viimeisiä asioita, Otso nukkui. Ostin hetken mielijohteesta uuden kännykän. Vanhan akku alkaa vedellä viimeisiään ja joskus puhelin menee yhtäkkiä pois päältä. Ja jos se hajoaa kaikki numerot mukanaan, olisi ihan kamalata. Sain ihan älyttömän halvalla kalliin puhelimen kun sattui hyvä tarjous. Sain 149 euron puhelimen 45 eurolla ja 600 min puheaikaa päälle. Piti ottaa kakkosliittymä 24 kuukaudeksi, mutta siitäkin on kuukausimaksut maksettu.

Ämmi oli tehnyt ruokaa kun tulimme kotiin. Otso jaksoi taas vähän innostua purkinkansista. Sitten lähdimme katsomaan opiskelukaveriani Tanjaa ja Tanjan parikuukautista Roope-vauvaa. Voi veljenveitikat että se oli suloinen pikkuinen hymynaama ja todella rauhallinen & tyytyväinen. Tuuhea tukkakin.

Yritin ottaa Otsosta ja Roopesta yhteiskuvan. Poikia ei kuitenkaan voinut laittaa kasvot vierekkäin kun Otso olisi työntänyt kätensä Roopen silmiin. Sitten laitettiin vauvat noin, mutta Otso keksi ottaa Roopen jalan suuhunsa, yritti irrottaa siltä sukan ja työntää Roopen jalan suuhunsa.


Roope katsoo telkkaria terhakkaana


Sieltä palattuamme yritin käydä ostamassa junaliput keskiviikon junaan, koska lastenvaunupaikkoja ei saa netistä. Mutta lipunmyyjät olivatkin lähteneet jo neljältä kotiin. Reissu ei kuitenkaan siinä mielessä ollut turha, että törmäsimme matkalla kaveriini Minnaan ja saimme vaihdettua yhteiskävelyn lomassa kuulumisia :)

Kotona odotti yllätysvieras, toukokuussa (kenties) mummoutuva Maiju. Maiju toi Otsolle pehmopallon!


Jotenkin Otso on ollut vaan vielä koko päivän väsyneen ja voimattoman oloinen, vähän itkuinenkin. Tai ei se varsinaisesti itke mutta kitisee. Yleensä se on aika kova touhottamaan ja hyvällä tuulella. Onneksi poika syö hyvin ja nukkuu, niillä eväillä varmaan paranee pian. Laitoin illalla yhden panadolinkin pyllyyn ja tuntui rauhoittavan. Illalla jaksoi jo innostua vaikka mistä ja nukkuu yöunta rauhallisesti.

Huomenna mennään tapaamaan Otson sairaalakaveria Lilliä!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti