sunnuntai 1. maaliskuuta 2009

Lumikenkäilyä!

Tänään heräsi ihanan hymyilevä ja aurinkoinen vauveli äidin vierestä. Otin Otson viereen nukkumaan kun ei ole Miikaa. Aamut on aina niin ihania vauvan kanssa.
Otson suosikkilelu oli tänään nenäliinapaketti. Laitan tähän pari videota jossa on Otson "liikkumista". Eteenpäin liikkuminen on aika vaivalloista, mutta viisarin lailla pyörähtelee kätevästi. Aika laajan alueen niinkin saa vallattua.

Kun Otso nukkui ekoja päiväunia niin juttelin mummin kanssa puhelimessa ja laitoin vähän kotia kuntoon. Puolenpäivän aikaan suuntasimme lentokentälle vieraita vastaan. Kauhea kuhina oli kentällä kun matkustajia tuli ja meni bussilasteittain. Anna-Kaisa ja Timo lötytyivät kuitenkin helposti.

Otso esitti päristystemppunsa sekä vilkkuvat ja piipittävät autonsa. Tehtiin ruokaa ja Ode otti voimanokoset. Sitten suunta kohti Leviä lumikengät mukana.
Ensin nousimme ylös gondolihissillä.


Sieltä lähdimme laskeutumaan alas. Otso matkusti mukana joulupukin tuomassa kantorinkassa. Sitä olikin tosi hyvä kantaa. Ei olla vielä vaan voitu käyttää rinkkaa kun on ollut niin kylmiä ilmoja. Nytkin huipulla tuuli, olisi ollu hienot maisemat katsella mutta kipitin Otson kanssa kiireesti puurajan tuntumaan ettei pakkanen ja viima puraise poskesta. A-K ja Timo tulivat nautiskellen ja valokuvaten rauhallisemmin alas ja me odottelimme kodan lämmössä. Loppumatka ei ollutkaan enää niin vilpoinen. Otso nukahti jossain vaiheessa rinkkaan :) Oli aivan mahtavan ihana aurinkoinen ilma ja puut kauniisti kuurassa. Täydellistä!
Kävimme vielä pyörähtämässä Levikeskuksessakin. Sielläkin rinkka oli kätevä. Otsolla oli ollut ihan lämminkin, mutta jalat olivat vähän viileät. Olen huomannu saman muutaman kerran päiväunillakin :/ Nytkin sillä oli sukkahousut, villahaalarit joissa on jalkaterä, villasukka ja Jokkmokista ostetut karvatöppöset. Mitä sille voi laittaa ettei jalka tuntuisi kylmältä? Kun sitten kädessä oli vain villahanska ja topparukkanen niin käsi tosi lämmin. Mietin että auttaisiko jos jalkaan laittaisi alimmaksi villasukan. Auttakaa kokeneemmat äidit :D

Illalla, Otson mentyä nukkumaan syötiin pizzaa ja pelattiin Tohtori Terapiaa. Aika montaa kertaa jouduttiin psykoosiin ja terapeutin vastaanotolle mutta terapiat sujuivat aika hyvin. Nyt pelataan vielä jotain vähän lisää, joten moikkeliskoikkelis huomiseen!

P.s. Pilkkimieskin soitti Norjasta. Siellä on kauhea myrsky, mutta oli tullu isoja rautuja ja "kyllä me selvitään, teltta on lämmin". Ja kuulemma rakastaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti