sunnuntai 8. maaliskuuta 2009

Naistenpäivän viettoa

Miika muisti naistenpäivän! :) Sain aamulla kynttiläaamiaisen vuoteeseen (kynttilä oli siis vain koristeena, ei kynttilöitä aamiaiseksi) Tarjottimella oli sämpylöitä, teetä ja tryffeleitä. Aamiaisen mukana tuli myös ruukkuruusu.
Aamu alkoi siis oikein leppoisasti. Sain makoilla sängyssä ja lukea lehteä kun Miika pesi Otson kakkapyllyn, keitti & syötti puuron, leikitti ja laittoi päiväunivaatetuksen. Minulle jäi vain imetys.

Otson päiväunet käytimme tällä kertaa häääsuunnittelujen merkeissä. Enää pikkuisen yli 2 kuukautta h-hetkeen. Huihui. Kutsut ovat jo painossa :)

Nolottaa myöntää, mutta tänään en käynyt ulkona ollenkaan muuta kuin viemässä Otsoa päiväunille parvekkeelle ja hakemassa pois. Siksi tästä päivästä ei ole edes kamalasti kerrottavaa. Naapurin Ullakin kävi katsomassa onko kaikki hyvin, kun ei ole nähnyt meitä koko päivänä minnekään menossa. No, sain mie kuitenkin pyykkejä lajiteltua, vaippoja ommeltua ja häitä suunniteltua. Häävalssejakin kuunneltiin.

Miika valmisti ruuaksi pilkkireissulla saaliiksi saamiaan rautuja ja oli nyppinyt niistä pinseteillä ruodotkin pois.

Otso on (olisi) ihan mahdoton syömään lehtiä ja jopa kirjoja. Se onnistuu siis ihan tavallisesta kirjastakin lutkuttamaan sivut niin märiksi että niistä irtoaa palasia joita saa sitten kaivaa sen suusta. Ei siis Otsolle muita kirjoja kuin pahvisia. Otsostakaan ei ole tältä päivältä oikein kuvia, joten laitanpa kuvia meidän "uudesta" asunnosta. Joulukuussa siis muutettiin tänne, hurja muuttomatka samassa talossa kerros ylemmäksi :) Saatiin huone lisää.

Tässä on meidän työ-/vierashuone:


Ja täällä me nukutaan:


Tässäpä eteistä:


Ja vielä olohuonetta.Ja tokihan nyt Otsostakin yksi kuva kun annoin sen tutkia ompelemaani vaippaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti