perjantai 20. maaliskuuta 2009

Päivä omaishoitajana


Kaisalla tuli eilen illalla yllättäen vatsa kipeäksi. Yöllä ainoa, joka sai joten kuten nukuttua oli Otso - nukkui aamuun asti ilman varikkokäyntejä. Kaisa taas kävi laskujensa mukaan kahdeksan kertaa oksentamassa. Itse olin tunnelmassa mukana, eikä uni oikein tullut.
Aamulla Kaisalla oli yhä heikko olo ja minun piti lähteä töihin, kun olin jo sopinut joitain keikkoja. Naapurin Ulla lupasi katsoa Otsoa jonkin aikaa, että Kaisa sai levättyä. Mennessäni laitoin Otson parvekkeelle nukkumaan. Klo 12 aikaan päätin lähteä katsomaan, mikä kotona oli tilanne. Otso oli nukkunut pari tuntia ulkona ja Kaisalla oli kuume kohonnut. Päivä meni sitten jaffaa tarjoillessa ja Otson kanssa temmeltäessä. Otso oli tosi hyvällä päällä koko päivän ja naurua ja hymyä riitti. Kaisa oli edellisenä päivänä hakenut kävelyharjoituskoneen kellarista ja se oli päivän hitti. Otso oppi liikkumaan laitteella pieniä matkoja ja hauskaa tuntui olevan.
Illalla Kaisa pääsi jo sohvalle asti toipumaan, joten eiköhän tämä tästä...

Terveisin Miika

3 kommenttia:

 1. Iso kiitos taas kerran naapurin Ullalle avusta. Olet kyllä ihan korvaamaton!! Miikalle voimia hoitohommiin ja Kaisalle pikaista paranemista Noro-viruksen kurituksesta. Otsolle haleja ja ajatuksia; täällä purkinkansilaatikko kököttää keittönpöydän kulmalla, mutta kukaan ei ole siitä kiinnostunut...

  VastaaPoista
 2. PARANE PIAN! Samanmoinen tauti jylläsi äidilläni muutava viikonloppu sitten ja siis oli todella sairas, oikeastaan makasi peräti 2päivää kun ei jaksanut mitään...paitsi oksentaa.
  -Teija-

  VastaaPoista
 3. Voi Kaisaa ja Hienoa Miika! Upeaa Naapuri! Otsolle Halit!
  t.Kini, Katariina, Kasper ja Kasimir

  VastaaPoista