torstai 5. maaliskuuta 2009

Terveiset Muonion mummulasta!

Tässäpä heti alkuun Otson aamusirkutus. Välillä Otson ääntely muistuttaa pientä linnunpoikaa, en muista miksikä linnuksi Miika Otsoa nimittää. Kuitenkin se sirkutus on aika hauskaa kuultavaa. Otso tykkää puuhastella pinnasängyssä ja se on turvallinen paikka kun ei voi tippua. Tosin siinä ei ole kauheasti tilaa tehdä pyörähdyksiä ja ryömähdyksiä, mutta ainakin jos itse käy suihkussa tms. niin sinne voi hyvin jättää.Kun olimme saaneet vietyä vieraat lentokentälle, alettiin pakata omia kasseja Muonion reissua varten. Oli vähän kiire ja siinä hötäkässä pääsi käymään niin, että Otso oli saanut käteensä postimerkkikeskuksen lehden ja oli ehtinyt syödä kansisivusta noin neljäsosan ennenkuin tajusin. Onneksi sain kaivettua sitä jonkun verran suusta pois, mutta voipi olla että lisää painavaa sanaa löytyy vaipasta. Aloittelijan moka. Pitääpä olla jatkossa tarkempi, lehdet ovat vain niin Otson lemppareita.

Aikaa pakkaamiseen ei tosiaankaan ollut liikaa, mutta jotakin yritin rutiinilla heitellä rinkkaan. Tällä kertaa lähdettiin ilman vaunuja kun iskällä on varmaan jo auto täynnä pilkkireissun kamoja. Ihan katseita kääntävä karavaani me varmaan silti olimme. Otso oli edessä Ergon kantorepussa, selässä oli rinkka ja kädessä tyhjä turvakaukalo kun kävelin reipasta tahtia kotoa toiselle laidalle kylää matkahuoltoon :) Kotiin jäi kyllä vähän kaaos :/

Bussimatka Muonioon meni hyvin. Otso päristeli ja nukkui ja päristeli. Harmittelin etten ollu hoksannu ottaa itselleni edes mitään lehteä mukaan lukemiseksi, jotain lapinrieskoja, vesipullon ja banaanin ehdin onneksi napata. Otsolle oli kyllä leluja... taitaa olla äitisyndrooma että lapselle vain huolehtii kaiken ja unohtaa välillä itsensä. Muoniossa meitä oli vastassa potkukelkkakaravaani: mummu, Malla sekä koirat Kyösti ja Kasin (+ kaksi potkukelkkaa). Tänne Kätkäsuvantoon on aina niin levollista tulla ja täällä olla.

Äsken sain Miikankin kotiin reissulta. Parrakkaana ja laihtuneena. Otso säikähti ja puhkesi lohduttomaan itkuun kun näki Miikan vaikka ensin kyllä ilahtui ja iloksi se itkukin muuttui. Olipas kyllä kivaa saada miekkonen kotiin. Taidanpa lähteä sitä haastattelemaan. Otso nukkuu ilta -päiväuniaan.

Täytyy vielä sanoa kiitokset kaikista kommenteista joita on tullut. Tosi ihanaa lukea että moni seuraa tätä ihan päivittäin. Otso lähettää Lillille terveisiä, olisi vaan kiva nähdä sitten kun tullaan Lappeenrantaan. Lilli voi opettaa Otsolle temppuja kun taitaa olla vähän likkeissään edellä vaikka onkin vain päivän vanhempi.

Nyt saunaan!

2 kommenttia:

  1. Heippa! Äitini laittelee kovasti kiitoksia yllätyksestä! En kertonut hälle mitään ja soitti ihan tohkeissaan ja arvuutteli mitä posti toi ja oli kuule ihana kuva... :)
    -Teija-

    VastaaPoista
  2. Ämmi täällä taas kerran kiittelee! Otson sirkutusvideo oli pakko katsoa kolmeen kertaan. Mummulle ja ukolle paljon terveisiä ja tottakai myös Mallalle.

    VastaaPoista