torstai 30. huhtikuuta 2009

Otso 9 kuukautta!!!

Tänään pamahti taas tauluun uudet ikälukemat, 9 kuukautta! Aamulla meidän 9-kuukautinen kattelia telkkaria niin isona poikana sohvalla istuen.


Aamulla lähdin heti yhdeksältä reippaasti aamukävelylle, nukkuva Otso vaunujen kyydissä. Lupasin nimittäin Mirellalle, että voisi mennä niille siksi aikaa kun Mirella käy vaihdattamassa autoon kesärenkaat. Milja saisi näin jäädä kotipihalle nukkumaan. Ihana oli kävellä pari kilsaa kevätaamussa. Ja sielläpä ne pihalla sitten nuoripari nukkui päiväunensa vierekkäisissä vaunuissaan. Mie tutkin sillä aikaa Mirellan kaavakirjaa ja luin lehtiä. Pikkuiset nukkuivat molemmat melkein kolme tuntia! Ehti siis Mirellakin tulla kotiin ja söimme pannaria ja puhua pälpätimme. Se ei ole meille ongelma :D

Neiti Huru kieli keskellä suuta. Tai ei ihan keskellä.


Otson suosikkilelu Miljalla. Tuollasen ku löytäs kirpparilta meillekin.


Sieltä palasin kirpputorin kautta kotiin, kun täällä oli sellainen tänään! Yleensä ei ole, joskus aina joku järjestää. Saalis: Silikoninen muffinsivuoka, johon on hyvä pakastaa Otson soseita. Oranssi lappuhaalari eurolla ja Baby Björn askarteluessu 50 sentillä myöhempää käyttöä odottamaan. Sitten kiiruhdimme kotiin ruokaa laittamaan. Iskä pääsikin tänään töistä jo kahdelta. Syötiin spaghettia ja jauhelihakastiketta.

Otso löysi kaapista tyhjän pullon, jossa oli ollut simaa.
Sitten siivosimme yhdessä! Olipa kivaa kun tuli taas puhdasta, keväällä tulee niin paljon hiekkaa ja keittiö on aina kamalassa kunnossa. Vaan ei nyt :)
Siivouksen jälkeen teimme munkkeja puolivalmiista pakasteista, puhallettiin ilmapalloja, saippuakuplia ja serpentiinejä! Myös Ulla tuli käymään!

Simamunkittelun jälkeen lähdimme iltakävelylle. Puisto, josta oli täällä joskus reilu viikko sitten kuva hyvin lumisena, oli sekin nyt sulanut ja Otso pääsi kokeilemaan vauvakeinua.Sieltä jatkettiin matkaa yllätysvierailulle Sannan, Petruksen ja Nuutin luo. Vaikka piti mennä vaibn pistäytymään, toista tuntia siellä taisi vierähtää. Ihana pieni vauvasuloisuus, simaa ja itetehtyjä munkkeja. Pakko oli kuitenkin lähteä kotiin laittamaan Otsoa nukkumaan ja muutenkin. Vaan olipahan taas ihanainen päivä!

1 kommentti:

  1. kivoja kuvia, meilläkin Otsolla on tuollainen babybjörnin askarteluessu samalla hinnalla kirpparilta hankittu ja loistava käytössä! hauskaa kevättä!

    VastaaPoista