sunnuntai 26. huhtikuuta 2009

Viikonloppukuulumiset

Kerrankin oli kiva lauantai :) Aamulla käytiin Otson kanssa kaupassa kun isä meni pilkkikisoihin. Mutta se meni sinne töihin, ei tällä kertaa ite pilkkimään. Otso on alkanut vähän jumpata enemmän... ei se vielä konttaa, mutta yrittää kiivetä kaappeihin ja lelulaatikkoon. Tässä on pieni video kun Otso huomasi itkuhälyttimen ja yritti päästä siihen käsiksi.


Toissa perjantaina Otso sai taas postissa paketin. Se oli hauska yllätys kun silloin Otso oli vielä kipeänä. Kannuksesta tuli hieno rokkibody. Otso osasikin ottaa heti rock-ilmeen kun sai uuden bodyn päälle.


Kun iskä tuli töistä, lähdettiin Leville humputtelemaan! Käytiin muutamassa kaupassa ja sitten suunnattiin syömään. Käytiin herkuttelemassa Panimoravintolassa ja oli kyllä hyvvää! Otsokin käyttäytyi hienosti syöttötuolissan.

Ruuan jälkeen kurvattiin Timo-kummin luo kun Timo on muuttanut Sirkkaan. Pojat katteli jääkiekkoa, mie pelasin Ninan kanssa menolippua (tottakai voitin, kahdesti!) ja Otso nukkui. Katottiin vielä Biisikärpänenkin siellä ja sitten kiireenvilkkaa kotiin unipuuhiin.

Iskä lähti aamulla pilkille jo 4.30! Otso olisi varmaan halunnu mukaan kun meinasi herätä samaan aikaan. Onneksi sain sen vielä nukkumaan.

Tänään kävin partiokirkossa. Otso oli sen aikaa Ullan kanssa. Sitten ajattelin että pyydän Ullan syömään ja tein lihamureketta. Leivoin samalla myös pullaa ja viihdytin Otsoa. Otso tykkää ihan kauheasti keinumisesta. Ja muutenki on viime päivinä ollu nauru herkässä. Se innostuu palloleikeistä, piiloleikeistä ja monesta muustakin.

Nyt pitäisi tässä illalla vielä vähän partiokokoustella virtuaalisesti.

Huomenna Otsolla on viimein se hammashoitaja. Ekan kerran se peruuntui kun minulle tuli norovirus. Sitten ne peruivat sen sieltä suunnalta. Mutta huomenna yritetään päästä oikeasti sinne!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti