tiistai 21. huhtikuuta 2009

Kiva kyläilypäivä

Tänään on kyllä kylästelty. Otso yllätti aamulla iloisesti ja heräsi vasta vähän ennen yhdeksää! Siis wou! Sitten olikin voimia ja intoa tehdä kaikenlaisia tutkimuksia keittiössä kun äiti söi aamupalaa.


Eka kyläilypaikka oli Sannan, Nuutin ja Petruksen luona jossa tuhisi myös 9 päivän ikäinen pikkupoika. Oli ihanaa nähdä Sannaa pitkästä aikaa. Olin aatellu että Otso herää taas kello 7 ja nukkuu päiväunet 9-11 ja niinpä sanoin Sannalle että voitas tulla yheltätoista. No, Otso heräskin silloin yheksältä, niinpä se nukku päiväunet Sannan pihalla 11-13. Eipä siinä mitään, sain sylitellä vauvaa ja höpistä Sannan kanssa rauhassa. Nuutti kävi nukkumaan 13 aikoihin ja heti sen jälkeen Otso heräsi. Pojat eivät siis nähneet toisiaan. Tänään oli onneksi tiedossa vielä toinen seurapiiritapahtuma jossa parivaljakko tapaisi.

Kotiin tultuamme aloin kokata Otsolle soseita pakkaseen kun alkaa olla herkut lopussa. Otso viihdytti minua soittamalla musiikkia. Tällä kertaa oli ohjelmistossa vähän rokimpi biisi.


Viimeeksi taisin mainita että Otson suurta herkkua ovat nykyään rusinat. Vähän huvitti kun katsoin tänään vaippaan. Siellä oli pieni kakkakikkare ja kokonainen rusina. Ei vielä hienonnus ilman hampaita toimi täysin.


Kun iskä tuli kotiin, suuntasimme Severin 2 v. synttäreille! Olipahan menoa ja meininkiä sekä kaikenlaisia herkkuja. Lapset saivat olohuoneen nopeasti sekaisin. Myös Toivo tuli juhlimaan, Milja oli ollut vähän etuajassa meihin nähden, joten Milja joutui lähtemään kun me tulimme :(

Sanna, Nuutti ja Severi katselevat kuvia kamerasta, Otsoa kiinnosti autotalo.


Otso ja Danny (koira joka jopa minun mielestä on ihan kiva)


Lastenjuhlameininkiä. Huomaa että suurin osa vieraista on jo keventänyt vaatetusta, sankarikin keimailee bokserit jalassa :D


Kun juhlista palasimme, kävimme vielä teellä naapurissa. Tai oikeastaan Otso oli siellä ensin vähän aikaa Ullan kanssa kun mie tiskasin sosetehtaassa käytetyt kattilat ja vempaimet. Otso oli kuitenkin käyttäytynyt hyvin ilman äitiäkin. Mutta kun mie menin sinne, tapahtui vahinko (Otsolle). Lautanen tippui lattialle ja räsähti rikki. Hupsista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti