torstai 2. huhtikuuta 2009

Yllätysvieras :)

Puolenpäivän jälkeen meille tuli mieluisa vieras: Hanna Jyväskylästä, joka oli Pyhällä lomalla. Hanna oli minun kämppis Joensuussa ja meistä on tullut ystäviä.
Ennen Hannan saapumista kävimme Otson kanssa kaupassa ja muilla asioilla. Sain jopa siivottua. Voi aloittaa viikonlopun jo nyt puhtaassa kodissa. Kaiken päätteeksi pyöräytin vielä pullataikinan. Kun Hanna tuli, vaihdettiin kuulumisia ja paistoin pullat, tein lasagnea, salaattia ja mansikkarahkaa. Hanna ihmetteli miten kätevästi kaikki kävi. Ehkä minusta alkaa kuoriutua kelpo emäntä :D

Oli kyllä ihanaa nähä Hannaa. Meillä oli tosi kiva porukka silloin aikanaan viiden hengen solussamme Joensuussa. Joensuun opiskelija-asuntotoimisto osaa ystävystyttää ihmisiä :)Ilma oli tosi kiva. Niinpä lähdimme pienelle lumikenkäkävelylle. Otettiin mukaan Otso rinkassa ja siellä oli myös mehupullot & pullaa. Kunnon eväsretki. Otso on ollu tänäänki hurmaavalla touhupäällä. Vaan sillä on hintansakin. Tänään Otso mm. tyhjensi cd-telineen, tottakai kiskoi pari kansiota hyllystä ja oli erittäin kiinnostunut viherkasveista. Voi olla että sisustusta pitää pian vähän fiksata.

Kun Hanna lähti, Timo-kummi tuli käymään. Kaikkien touhujen jälkeen puuro maistui ja iltamaidon jälkeen poika simahti täysin. Hyvillä mielin lähdin pelaamaan korista kun poika oli jo unessa.

Illalla meinasi tulla kiukku äiskälle ja Miika vain hymyili sille. Kun telkkarista tuli Satuhäät enkä ollu tajunnu laittaa sitä nauhalle. (onneksi se tulee uusintana) Ja sitten minulla on kuukauden kotikadut katsomatta ja ainaki kahet Satuhäät. En ees seuraa kuin kahta ohjelmaa, kotikatua ja satuhäitä eikä jotenki niitäkään ehdi katsoa. Mutta ihan turhaan kyllä kiukkusin, enkä ees oikeesti kiukunnu :) Mutta viimeeksi oon kattonu telkkaria sunnuntaina, jostakin on luovuttava kun muuta touhuaa niin paljon.

Nyt mie jatkan vielä yhen kotikadun kattomista netistä, oon yrittäny sitä tässä samalla katella ku olen tätä kirjotellut :) Ja sit nukkumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti