lauantai 4. huhtikuuta 2009

Päivityksiä

Nyt on vähän blogi jäänyt hunningolle. Äiti on harrastellu teatteria ja Otso on nykyään niin kerkeäväinen ettei sen hereillä ollessa paljon kirjoitella :)
Mutta perjantai me aloitettiin normaalisti muskarilla. Otso pääsi soittelemaan ja äiti laulelemaan. Siellä on kyllä ihan mukava käydä. Ihme oli se, ettei Otso tällä kertaa innostunut harsoleikistä, ei pysynyt hetkeäkään harson alla selällään vaan kääntyi heti mahalleen ja lähti ryömimään karkuun.

Ilma oli tosi hieno ja niinpä lähdimme koko perhe hiihtämään. Miika piti nimittäin perjantaina vapaapäivän. Miika veti lähes koko matkan ahkiota, oli ihanaa hiihtää ilman lisäpainoa. Ja kovaa Miika sitä kyllä veti, sain hiihtää ihan tosissaan että pysyin perässä :) Kyllä siitä lenkistä jotain 13km tuli!Sitten tuli taas yllätysvieras, minun luokka-avustaja Alakylästä. Helena on huipputyyppi ja kertoili kuulumisia koulusta. Kuulemma jo odottelevat minua syksyllä töihin :)

Kuuden aikaan lähdin harrastamaan teatteria. Olen mukana teatteriryhmässä, tehdään syksyllä lastennäytelmä ja nyt keväällä harjoitellaan näyttelijäntyötä ja ryhmäydytään. Oli hauskoja harjoituksia. Esitin mm. oksentavaa kissaa (näyttelijänurani huippuhetki) Kotona oli ollu vähän vaikeuksia nukkumaanmenon kanssa ja kun tulin kotiin, sohvalla istui kaikkensa antanut iskä. Mutta Otso nukkui tyytyväisenä. Oli suostunut juomaan tuttipulloakin.

Tänään lauantaina teatterit jatkuivat. Otsokin oli viihtynyt hyvin iskän kanssa. Viimeiseksi tunniksi Ode meni Ullalle. Silloin oli alkanut jo vähän väsyttää ja teatterihommista palattuani laitoinkin Otson unille ja lähdin itekin vähän ulos kävelemään. Ämmin kanssa siinä samalla soittelin.

Tänään pitää muistaa katsoa telkkarista Suomen Pelkokerroin kun siinä on minun Suuri Seikkailu joukkuekaveri MARKUS!!! Jes! Täytyy varmaan laittaa kännykkään muistutus, muuten kaikki telkkariohjelmat unohtuvat.

Otso katsoo lastenohjelmia


Isäntä itte

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti