keskiviikko 22. huhtikuuta 2009

Kerhoilua, riehailua ja kummeilua. Ja varsinkin pussihyppelyä!

Aamupäivästä me taas tuttuun tapaan kerhoilimme. Se vain ei ollut tuttua, että tällä kertaa menimme sinne autolla. Napattiin Sanna ja Nuutti matkalta kyytiin.
Sinne tulee aina välillä pieniäkin vauvoja kerhoilemaan. Nytkin tuo kuvassa taustalla näkyvä vajaan kuukauden ikäinen poika. Sitä kattoessa mietin, että just tuollainen Otsokin oli kun ekaa kertaa olimme syksyllä kerhossa. Ja nyt se jo ryömii pitikin huonetta ja selvästi tajuaa jotain uusista leluista. Minun pikkuvauva on jo sellanen touhuli.


Kehon jälkeen tehtiin ruokaa. sitten yritin ehdottaa Otsolle pientä sohvallamakoilutuokiota tai ianakin niin että äiti voisi vähän aikaa makoilla... Ei Otso ollu ihan juonessa mukana, kyllä se aika hyvin viihtyi lattialla, mutta kyllä piti valppaana olla ja käydä välillä siirtämässä toukka pois kukan luota, kaivaa suusta sinne eksynyt paperinpala, pelastaa kaukosäädin sekä kuivata lattialle lorahtanut pissa. Ei siis niin rentouttava lepotuokio.

Vähän ennen viittä lähdettiin laavulle, jossa oli OAJ:n kevätrieha. Sillä samalla laavulla noin kolme vuotta sitten oli Miikan ja minun ensitreffit. Ja siellä myös ekaa kertaa toisemme sattumalta tapasimme (siis ennen sovittuja treffejä eikä Miika edes huomannu minua)


Laavulla sai paistaa makkaraa ja lettujakin tarjoiltiin! Otso tapasi myös Elina-kumminsa :)


Kohokohta oli koulujen välinen PUSSIHYPPELYKISA! Tottakai osallistuin! Minun koulusta ei vain ollut ketään muuta, mutta pääsin Sirkan koulun joukkueeseen. Tällä kertaa emme voittaneet vaan LUKION opet! Onnea heille! Saavat palkinnoksi täytekakun, joka toimitetaan maanantaina opehuoneeseen. Saatan mennä osingoille ;)

Illa tuli vielä Timo-kummikin käymään. Otso pääsi kylpyyn ja vesi loiskui mahtavasti. Onneksi oli goretx-housut äiskällä jalassa laavuretken jäljiltä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti