maanantai 6. huhtikuuta 2009

Tutkimusmatkailija Otso

Tänään aamulla kuvasin Otsoa vähän videokameralle, en olekaan vähään aikaan muistanut filmata. Otsosta on tullut oikea tutkimusmatkailija. Kaikkeen pitää tutustua mitä matkalle sattuu. Heiluttaa, maistaa, raapia ja tutkia. Pitää yrittää saada siitä aamun tutkimusmatkastakin joku videonpätkä koostettua.

Otson unien aikaan vähän järjestelin paikkoja. Pieni mies saa uskomattoman sotkun aikaan. Otso lastaa siihen kävelytelineen pöydälle tavaroita joita matkan varrelta löytää ja sirottelee ne sitten muualle. Niinpä bonapurkin kansia löytyy jokaisesta huoneesta. Muutenkin täytyy yrittää pitää lattioiden siisteydestä huolta, sillä kaikki pienimmätkin roskat kulkeutuvat vauvelin suuhun.

Otson herättyä söimme ja aloimme valmistautua Mirellan & Miljan luo lähtöön. Otso ei oikein diggaa ruokalapusta kuten videolta näkee. Sen sijaan riisikakun palaset ovat herkkua. Omilla käsillä pitäisi saada syödä.


Ruuan jälkeen vielä vähän touhuja. Magneettitouhuja tällä kertaa.


Miljan luona oli kivaa. Selvästi vauvat jo ymmärtävät ja ottavat toisiinsa kontaktia. Opetin Mirellaa ompelemaan kestovaippoja. Sinänsä huvittavaa koska minun käsityönumero on aina ollu 7 tai korkeintaan 8, eikä käsitöitä ole ollu seiskaluokan jälkeen kun en oikein tykänny aineesta. Minun kässäope ei varmaan uskoisi jos kertoisin että toivon häälahjaksi ompelukonetta ja kävin opettamassa kaverille ompelua. Tosin Mirellaakaan ei ole omien sanojensa mukaan ollu lahja Suomen käsityömaailmalle ja senki kässänope ihmettelisi jos kuulisi Mirellan nykyisestä ompeluinnostuksesta :)

Illalla oli kuoroharjoitukset. Sunnuntaina on the Big Bang eli meidän esiintyminen RADIOKIRKOSSA. Levin Marian kappelissa nauhoitetaan sunnuntaina tunturimessu ja se tulee pääsiäismaanantaina radiosta kello 10-11 Ylen ykköseltä. Kantsii kuunnella :)
Luulin että kuoro alkaa kello 18 ja laskin että ehdin vielä korikseenkin. Mutta ne alkoivatkin vasta kello 19! Kerranki olin ajoissa paikalla, mutta koriksen sai unohtaa :/ Aikani kuluksi soittelin pianolla ja puhelimella :D

Otso jaksoi valvoa aika myöhään kun otti tänään neljät päiväunet. Oli nukahtanu vielä kahdeksan aikaan poikien kauppareissulla viimeisille unilleen. No, olipahan hyväntuulinen koko illan ja otettiin iltatoimet pidemmän kaavan mukaan kylpyineen kaikkineen. Timo-kummikin kävi kylässä morsionsa kanssa, jonka sai viimein luokseen Lappiin asumaan (jesjes, yksi uusi hoitajakandidaatti jälleen Otsolle ;) )

Kellopas onki jo yllättävän paljon, hämäävää kun Otso nukahti niin myöhään. Kai sitä itekki täytys. Huomiselle ei olekaan vielä mitään ohjelmaa. Saapi nähhä mitä keksitään.

3 kommenttia:

 1. Otso on ruvennut kovasti puuhailemaan :) Meilläkin opetellaan tuota sormin syömistä ja sillä keinoin meneekin paremmin ruoka alas kuin syöttäen.
  (Huomasin, että teillä on noita runo-magneetteja pakastimen ovessa kiinni, tuli vain mieleen että nehän on jotkut sanat aika pieniä palasia, ettei vaan eksyisi Otson suuhun vahingossa?)
  -Essi-

  VastaaPoista
 2. Joo minun on piteny monta kertaa ottaa ne runomagneetit pois...en ole vain saanu aikaseksi. Mutta Otso ei ole niistä kamalan kiinnostunut. Pari kertaa yritti irrottaa niitä mutta ei saanut irti ja nyt sen matka suuntautuu aina vain tuonne pakastimelle jossa on isompia magneetteja.

  VastaaPoista
 3. Juu, eikä miun tarkoitus ollutkaan mitenkään "määräillä" tai muuta. Meilläkin vaan oli noita runojuttuja jääkaapin ovessa mutta otin ne pois Lillin ulottuvilta. Siitä tuli mieleeni kommentoida tuota asiaa. -E-

  VastaaPoista