tiistai 7. huhtikuuta 2009

Väsyäiskä ja vauvavierailu

Tänään oli taas ihan alyttömän ihana aurinkoinen kevätilma. Vaan minua väsytti. Olisin vaan halunnu maata sohvalla ja lukea lehteä. Otson aamu-unien aikaan tein kyllä hommia tietokoneella... hommia ja "hommia". Hommat olivat häihin liittyviä ja "hommat" jotain turhempaa :)

Otsolle on alkanu kasvaa hiuksia! Sen huomaa varsinkin päiväunien jälkeen kun ne ovat pystyssä :)


Ruuan jälkeen laitoin Otson nukkumaan ja lepäilin itsekin vähän aikaa lehden seurassa. Odessiivin herättyä lähdimme kylälle käpöttelemään ja asioille. Kaavapaperia ei Kittilästä löytynyt. Yleensä täältä saa kaikkea :)

Kun Miika tuli kotiin, muistutin että sillä olisi tänään vapaailta, koska minulla ei ollu mitään harrastuksia. Miika innostui lähtemään iltapilkille Levin suunnalle. Sen kuultuani mie innostuin soittamaan Levillä asuvalle kaverilleni, joka sai reilu kuukausi sitten vauvan, olisinko voinut tulla vauvelia katsomaan. Se sopi, ja niin hyppäsimme Otson kanssa iskän kyytiin. Vähän ohjelmaa päivään tai siis iltaan.!

Aivan hurmaavan söpö prinsessa löytyikin Tanjan luota. Mie mietin että sille sopisi nimeksi Henni. Olohuoneen pöydällä oli pino nimikirjoja, vappuna on ristiäiset ja sitten sen kuulemme. "Hennillä" oli ihana perintökehto jossa oli hyvä kölliä.


Jotenkin niin kaunis lapsi. Hento tyttö, mutta niin pirteä ja tomera. Otso oli jättiläinen.

Tanja ja vauva


Otso ei paljon vauvelista digannut. Suuttui kun mie yritin vähän vauvalle leperrellä ja vaihtaa vaipan. Otso tutki uudesta paikasta joka kolkan. Erityisen kiinnostavia olivat keittiön laatikko sekä metallisessa ammeessa ollut kahva, jota pystyi hakkaamaan ammetta vasten ja sai hienon äänen.


Iskä oli saanu hauen. Teki uunissa siitä iltapalaa eli iltakalaa teen ja leipien seuraksi.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Loppuun vielä tiedotusasia kaikille jotka tätä blogia lukee. Minähän olin syksyllä Biisikärpänen - tv-ohjelman nauhoituksissa. Nyt se ohjelma on alkanu pyöriä MTV3:lla lauantai-iltaisin, MUTTA mie olen vasta 30.5. tulevassa jaksossa. Joten ei tarttee kytätä joka jaksoa jos se ei muuten kiinnosta :)

4 kommenttia:

 1. Käviskös kaavapaperiks ihan leivinpaperi? Jos ei hirmu isoja juttuja tee ni ei tartteis ees teippailla =)

  VastaaPoista
 2. Kiitti Otsolle Pääsiäiskortista!!! Niiin iiihaanaa ;)

  VastaaPoista
 3. Kiitos pääsiäiskortista täältäkin! Otso pääsi heti paraatipaikalle jääkaapin oveen! Te jaksatte aina askarrella ja muutenkin kaikkea kivaa aina puuhailla. Siinä mielessä onkin siis ihan oikeutettua äidille, että sais välillä vaan köllötellä sohvalla ja lukea lehteä:)
  -Essi ja nuhanenä-Lilli-

  VastaaPoista
 4. ISO KIITOS IHANASTA KORTISTA! Aivan ihana, se on meillä parhaalla paikalla!! Ja muuten kuules Kaisuliini eikö sun olis pitäny olla eilen Levillä Marian kappelissa?! Jos olisin siellä, niin minä olisin ainakin ollu ;)
  -Teija-
  HALI OTSOLLE!!!!!!!!! <3

  VastaaPoista