tiistai 14. huhtikuuta 2009

Shoppailemassa!

Aamulla lähdimme jo yhdeksän jälkeen kohti Rovaniemeä. Ostoslistalla oli mm. minulle sormus, Otsolle juhlavaatteet sekä Miikalle puku, paita, kengät, solmio, sukat... Takaisin Kittilässä piti olla kuudelta, joten sai panna töpinäksi.

Ensin suuntasimme sormuskauppaan. Sieltä löytyikin mieleinen, mutta halusin silti käydä katsomassa muualtakin. Vaan...aina käy niin että kun on johonkin ihastunut, ei sitä sitten saa mielestään ja niin kävi nytkin, että ensimmäiseen kauppaan palattiin. Oikeaa kokoa ei ollut, mutta Raumalla on. Sieltä se tulee Rovaniemelle ja yritän lauantaina ehtiä sitä sovittamaan ja kaiverruksesta sopimaan kun tulen 51 partiolaisen kanssa katsomaan Veljeni Leijonamieli teatteriin. Kyllä se onnistuu jotenkin :) Älkää luulkokaan että paljastan sormuksesta mitään. Ehkä sitten toukokuun puolivälin jälkeen ;)

Miikan puvun osto kävi helposti asiantuntevan myyjän avulla. Myyjä oli tosi mukava, sormuskaupassa ei. Ehkä sillä oli huono päivä. Muussa tapauksessa kannattaisi harkita alanvaihtoa. Aura-auton kuljettajana voisi olla tulevaisuutta, siinä ei tarvitse olla niin sosiaalinen eikä hallita asiakaspalvelua. Tunsimme olevamme vain tiellä ja ongelma, kun tulimme häntä sormusostoaikeilla häiritsemään.
Mutta pukukauppias oli mukava.

Kävimme syömässä ja laskimme Otson rattaat makuuasentoon. Poika simahtikin melkein heti. Miika sai juhlakengät ja jopa Otsolle löytyi sellainen vaate jota olin ajatellut! Kävimme vielä Tiimarissa hakemassa askartelujuttuja ja niinpä olikin yli neljä tuntia vierähtänyt. Otsokin oli ehtinyt nukkua pari tuntia. Se oli hyvä kun saimme rauhassa hoitaa asioita, mutta Odessiivi pysyikin sitten koko kotimatkan hereillä. Aika hyvin kuitenkin jaksoi istua ja äiti viihdyttää. Otso oli nyt ekaa pitempää matkaa uudessa turvaistuimessaan ja hyvältä vaikuttaa. Alan jo päästä istuimen kanssa yhteisymmärrykseen ja kyllähän se paljon turvallisemmalta vaikuttaa kuin meidän "karvalakkimalli-kaukalo".

Otso lukee Franklinia valtaistuimellaan


Heti kun päästiin kotiin, lähdin harrastamaan teatteria. Tänään ja huomenna on kevään vipot teatterikokoontumiset. Kun tulin kotiin yhdeksältä, Otso oli jo nukkumassa. Oli syönyt vihannessoseen ja puuron ja muutenki pojilla oli mennyt hyvin. On Otsolla kyllä ihana iskä!

Nyt nukkumaan, tässä vielä pari kuvaa rairuoho-Otsosta eiliseltä.


1 kommentti:

  1. Lystikäs rairuoho-Ode; muistan nähneeni samanlaisen kuvan Otson vanhemmista vuosi tai kaksi sitten. Kai se on geeneissä...ei kaikille tule mieleen laittaa rairuohoa päähän!

    Ps No niin on Otsolla oikeesti mahtavan hyvä iskä! :)

    VastaaPoista