keskiviikko 8. huhtikuuta 2009

Metsämies Otso

Tänään Otsolla oli päällä Hannalta tuliaiseksi saatu uusi Marimekko-body sekä siihen kuulunut hattu :) Tai tuo oli ehkä jo kolmas asu. Eka paita meni niin kuolaan että se piti vaihtaa ennen uloslähtöä. Toinen paita meni pissaan, kun Otso pissassi lattialle ilmakylvyn aikana ja ryömi lammikon päälle. Sitten laitettiin tuo ja ajattelin että saadaan hyvät kuvat blogiin kun Ode istui vielä vihreällä sohvalla. Niin ja jalassa oli vielä vihreät villahousutkin. Hattu ei vaan oikein meinaa pysyä päässä kun Otso repii sen pois.

Tänään me aamupäivällä kerhoiltiin. Oli taas tosi nätti auringonpaisteilma. Kerhon jälkeen leikittiin ja laiskoteltiin (voit arvata kumpi teki kumpaakin) ja sitten käväsin hiihtässä ahkion kanssa 10 km. Illalla sitten isukin kanssa vietettiin aikaa, syötiin salaattia. Otsokin sai kurkkupaloja ja hunajamelonia. Se niitä ihan tohkeissaan nyppi suuhun, ne vaan meinasivat liimautua lautaseen kiinni. Otso päätti sitten nostaa koko lautasen ilmaan ja järsiä sen reunaa, kun herkkupalat olivat ajautuneet lautasen reunoille.

Puurot ym. ruuat syödään nykyään niin, että samalla kun alan syöttää, annan Otsolle rasian täynnä purkinkansia. Sitten se heittelee kannet yksi kerrallaan lattialle. Otsosta on tullu siinä hommassa vaan älyttömän nopea. Täytyy olla syöttäjänkin siis. Mutta hyvin on puuro ja muukin ruoka onneksi viime aikoina maistunut. Hampaita ei ole vieläkään eikä edes näytä olevan lähiaikoina tulossa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti