sunnuntai 5. huhtikuuta 2009

Kirppistä ja kulttuuria

Iskä lähti tänään aamulla jo reippaasti ennen kuutta pilkille! Huihui, mie en olisi siihen kyennyt. No, ilma oli tänään mitä mainioin, joten varmasti herääminen ja pilkille raahautuminen olivat vaivan arvoisia. Miika lähti metsästämään siikoja mutta saikin pikkuahvenia. Minun mielestä ne olivat kyllä ihan keskikokoisiksi luokiteltavia :D

Me otimme Otson kanssa aamun rauhallisemmin, vaikka kyllä pikkumies päätti kello 7.15, että nukkuminen saa riittää. Olen jo koko viikon pikkusen odottanut tätä päivää, kun lukiolla oli kello 10-14 lastentarvikekirpputori! Täällä ei ole oikein shoppailupaikkoja kuten H&M tai Lindexiä (hyvä vaan), niin tuonne kirppikselle sai mennä hyvällä omallatunnolla shoppailemaan. Meninki sinne melkein heti kymmeneltä kahmimaan parhaat päältä. Löytyi mm. villakerrastopaita 1€, Marimekon body eurolla myös, hellevaatesetti yht. 2€, sukkia ja kesäpeitto 20 senttiä :) Otso nukkui suurimman osan ajasta, mutta vaikka minun kiertely oli vielä kesken, ei hätää! Kirpparille oli järjestetty lapsiparkki, jonka hoitajatkin olivat tuttuja. Otso meni sinne riisuttavaksi ja leikkimään.

Koska ilma oli niin ihana, lähdimme vielä vähän kävelemään. Päädyimme Annen ja Severin luo. Niitten iskä oli meidän iskän kanssa pilkillä :) Olimme siellä reilun tunnin, Otso meinasi syödä Severin muovailuvahat, onneksi huomasin ajoissa.
Liikkeellä oli runsaasti pääsiäisnoitia, meilläkin kävi joitakin virpomassa.

Iltapäivällä iskä palasi. Tehtiin ruokaa ja lähdimme konserttiin! Siellä lukiolaiset esittivät musiikkiteatteria, lapset runoja ja muitakin kultturellejä ohjelmanumeroita oli, kuin myös kahvia & pullaa. Otso viihtyi hyvin Ergo-kantorepussa. Sellainen on meillä lainassa Sannalta, mutta olen tullut entistä vakuuttuneemmaksi että olisi kätevä ihan omanakin. Olen yrittäny huuto.netistä huutaa, mutta aina joku vie nenän edestä.

Päivänsäde ja menninkäinen lauloivat dueton


Juhlassa järjestettiin myös taidenäyttely, jonka teoksista yleisö sai äänestää suosikkinsa.


Pikkuista konserttikävijää meinasi alkaa väsyttää.


Konsertin jälkeen alkoi vietävästi väsyttää, mutta pieni lepohetki sohvalla antoi kummasti voimia. Otso vaikutti konsertin lopussa siltä, että nukahtaa siihen paikkaan, mutta usein "maisemanvaihdokset" piristävät. Nytkin oli aivan innoissaan kun pääsi kotiin. Puuhamaa eli härveli josta roikkuu erilaisia kilistimiä on yhä käytössä. Tänään Otso leikki sillä tosi niin, että jyräsi ja liikutti sitä ympäri olohuonetta. Ei nyt ihan koko huonetta ympäri, mutta liikutti kuitenkin toista metriä.

En muista olenko maininnut, mutta Otson ehdoton suosikki kaikista maailman esineistä on VETOKETJU. Ja varsinkin se osa, josta vetoketju avataan. Niitä se jaksaa näprätä ja löytää kaikki vetoketjut. Aina jos pääsee sellaisen syliin, jolla on paidassa vetoketju, niissä syleissä viihtyy pitkään. Otso myös ryömii mielellään minun reppujen luo vetoketjuja näpräilemään.

Toinen suosikki on yhä edelleen purkinkannet. Niitä se levittelee ympäri huonetta, syö ja tutkii. Mutta levittäminen ja kaikista mukavinta.

Kolmosena tulee ehkä magneetit, joita on pakastimessa ja astianpesukoneessa. Otso rullaillee aina kävelytelineensä kanssa määrätietoisesti kohti magneettiapajia, irrottaa ne ja maistelee. Sellaiset lelut täällä, lelukaupat eivät saa meistä asiakasta :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti