perjantai 24. huhtikuuta 2009

Viimeisessä muskarissa ja muuallakin

Aamulla oli viimeistä kertaa muskari. On ollu tosi kivaa käydä siellä. Saa nähdä miten varhain aloitettu musiikkiharrastus poikii hedelmää. Otso oli jotakin 6 viikkoa kun aloitimme musiikkileikkikoulun :D Voipi olla että syksyllä ei enää voida muskaria jatkaa jos menen töihin ja Otso hoitoon. Vaan ehkä sitten hoitopaikassakin on jotain musiikkihetkiä ja kotona ainakin lauletaan. leikitään & soitetaan! Onneksi tuolta on saanu hyviä ideoita.


Tässä Otson tyylinäytettä, soittimet ovat vähän eriparia.


Muskarin jälkeen olikin aika rento fiilis. Koti oli niin siisti kuin voi vain olla, eilisestä oli jääny porokeittoa vielä tällekin päivälle, pyykkikori oli melkoisen tyhjä... Ou jee! Me sitte lähdimme kylälle hoitelemaan pari asiaa ja kun Otso sillä reissulla nukahti, menin vähäksi aikaa kirjastoon lukemaan lehtiä ja tutkimaan kirjoja itkuhälytin laukussa. Otso nukkui ulkona.

Kun tultiin kotiin, leikittiin ja keinuttiin. Oli vain hauskaa ainaski Otson mielestä. Mie siinä sivussa leivoin persikkapiirakan ja sämpylöitä. Miika oli niistä innoissaan kun tuli kotiin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti