keskiviikko 24. kesäkuuta 2009

Lähtökuopissa

Tämä on blogin SADAS teksti. Wuhuu! Aplodeja!

Meillä ollaan lähtökuopissa. Huomenna lähdetään ajamaan Jyväskylän kautta kohti Lappeenrantaa. Mie olenkin siellä (tai ainakin sillä suunnalla Suomea) heinäkuun loppuun asti, Miika tulee aikaisemmin pois. Ollaan yö Jyväskylässä ja sitten torstaina aamusta jatketaan matkaa suoraan mökille.

Ehkäpä tässä vielä muutama sananen juhannuksestakin. Meidän matka juhannusaattona Abiskosta Kätkäsuvantoon hurahti ennätysnopeasti. Ei kyllä pidetty suurempia taukojakaanja olimme jo kahden aikaan perillä. Mummu ja ukko olivat niin tohkeissaan veneenkorjauspuuhissa, etteivät edes hoksanneet meidän tulevan.

Tässä vielä matkustusvideo, josta selviää, että aika hyvin Otso hereilläkin viihtyi (välillä :D )


Ja iskä lempipuuhassaan


Kätkäsuvannossa on yksi maailman idyllisimmistä rantasaunoista. Mie en tykkää kauheasti saunomisesta jos ei pääse uimaan, mutta tuollahan pääsee. Veden kylmyyskään ei haitannut kun palkaksi sai virvoitusta.

Lauantain Miika oli kokonaan kalassa. Mie jäin Otson kanssa anoppilaan, mutta mikäpä siinä kun on mukava anoppi :D Voitin kaikki Scrabblessa, vierailtiin naapurissa ja paistettiin lettuja. Otsokin pääsi ulos syömään, kannettiin syöttötuoli terassille.

Mummun kanssa


Sunnuntaina tultiin tosiaan kotiin vauvaperheen kautta ja alettiin purkaa tavaroita. Latioin pyykkejä pyörimään ja kävin katsomassa vielä toista vauvaa :) Se oli tosi tosi pieni ja olihan toinen vielä kovin nuorikin, viikon verran. Söpösöpö.

Maanantaina laitettiin Miikan kanssa vähän kotia kuntoon kun oli tulossa vieraita! Minun työkaveri alakylän koulusta parin vuoden ajalta tuli tänne lastensa kanssa (7kk & 2v.) Alunksi ajateltiin lähteä etelään jo tiistaina, mutta ajateltiin että samahan se on keskiviikkonakin lähteä. Niinpä Pirita tuli. Nyt ollaankin sitten eilisestä asti eletty tuplalapsiperheen elämää. Ei ole ollu montaa hekteä, että joku ei olisi ollu syömässä, vaipanvaihdossa tai päiväunille menossa kun täällä touhusivat Arttu 7 kk, Otso 11 kk ja Pinja 2v. Mutta, oli tosi ihanaa nähdä Piritaa ja kumasti lapsenhoidon lomassa ehti hääkuviakin katsella ja kuulumisia vaihdella.
Tänään sitten samalla jo vähän pakkailin, tarkoitus olisi lähteä heti herättyämme, suurin osa tavaroista on jo autossa.

Tässäpä vielä loppuun muutama kuva lapsosista yhdessä.
Niin. Ja VOIHAN HYTTYSEN PAHUKSET! HYH HYH! Meidän Otson naaman ovat syöneet tuollaiseksi että voisi poikaparkaa luulla aknesta kärsiväksi murrosikäiseksi tai vesirokkoiseksi. Hyttysiä ne ovat vain olleet :( Raukka. Onneksi ei itte välitä, ei yritä raapia eikä mitään.

Pinja ja Otso halailee


Leikkipuistossa


Hyttysnaama


Niin ja illalla kävivät vielä Nina ja Timo-kummi. Otso antoi kävelyesityksiä taaperokärryllään. Muuten menee hyvin, seinät vain tulevat aina tielle.

Se vielä, että Otso on ollu nyt reissulta paluun jälkeen ennätyshelppohoitoinen. Se ei enää juurikaan muksahtele noustessaan seisomaan ja tykkää tutkia tosi paljon kirjoja ja leluja. Tämänkin härvelin äärellä jaksaa istua tosi pitkään ja tutkailla miten helmet liikkuu. Välillä aina kaipaa äitiä, jos mie tulen lähelle niin ryömii minun luo ja kiipeää syliin (jos istun). Aika ihanaa :)


Seuraava päivitys sitten Lappeenrannasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti