maanantai 1. kesäkuuta 2009

Hommia, hommia

Päivitys on taas parilta päivältä jäänyt. Uskokaa tai älkää, syynä on jälleen häävalmistelut :D Huomenna on juhlat, häämuistelot. Videotykillä kuvaa häistä niille, jotka eivät päässeet mukaan ja muistinvirkistykseksi niille, jotka olivat. Saila tulee laulamaan ja laulamme myös yhdessä. Toivottavasti tulee kiva ilta ja Otsokin jaksaa.

Sunnuntaina olimme kaivoksella korruptoitumassa. No ei aivan, mutta kaivos järjesti päivän, jolloin kuntalaiset pääsivät tutustumaan Kittilän kuuluisaan kultakaivokseen, jossa niin monet käyvät töissä, mutta olemme vaan voineet arvailla millaista siellä on. Luvassa oli ruoka ja esittelykierroksia. Kaikki olivat varautuneet ja varmasti aivan hyvin tyytyneet soppatykistä kertakäyttölautasille mätettyyn hernekeittoon. Vaan ei, kaivosyhtiö yllätti! Kaikille 700:lle vieraalle (jotka tulivat kahdessa osassa, 350 + 350) oli katettu pitkiin pöytiin kangaspöytäliinoille Arabian asetit, lasit, servetit jne. Salaatteja oli kolmea sorttia kuin myös leipää. Pääruuaksi oli lohikeittoa ja vielä lopuksi täytekakkua! Ei paha!

Muutenkin oli keksitty vaikka mitä kivaa. Lapsille pomppulinna, kaikki saivat kuvauttaa itsensä valtavan kivenkuljetusauton vieressä ja kuvan saa postitse sekä esillä oli myös infotauluja kaivoksesta.

Illalla editoitiin videota ja suunniteltiin juhlia. Ja samalla muisteltiin ihanaa hääpäivää :)

Tänään on ollu myös ihan kiva päivä. Aamulla paistoin kolme kakkupohjaa. Sitten lähdimme lapsenvahdiksi yhden mammakaverin luo hänen neuvolalääkärikäyntinsä ajaksi. Mie alan olla tässä hommassa jo ammattilainen. Mutta ilohan oli aivan minun puolellani, Sannan luona ei ole tullu edes aikoihin käytyä! Pienestä lankalauantaina syntyneestä nimettömästä pojasta oli tullut iso kuin mikä. Ihana. Ja parin viikon päästä saa viimein nimenkin :) Oikeastaan hoidin kyllä toista ihanaa, Nuuttia. Käsittämätön verbaalilahjakkuus vaikka ikää on vasta reilusti alle kaksi. Niin tulee tomerasti Kaisat ja Otsot, autot ja kelkat.

Otso jatkaa seisomis- ja tukeapitkinkävelytreenejään. Alkuinnostuksen jälkeen se ei olekaan oikein välittänyt minun ostamasta hienosta taaperokärrystä. Kävelytelinettä on kivempi työntää. Ehkä se siitä kärrystäkin vielä innostuu. Kohta tuo kävelyteline joutaisi jo seuraavalle tarvitsijalle lainaan, kuka se sitten lieneekin.

Tässä vielä pari videota tältä päivältä kun kuvia ei ole tullu otettua. Mie menen nyt vaihtamaan itelleni kuivat vaatteet (Otso kävi kylvyssä).Ei kommentteja:

Lähetä kommentti