lauantai 13. kesäkuuta 2009

Kittiläelämää

Kittilään ei juurikaan ehditty asettua kun taas ollaan menossa. Perjantai oli kuitenkin suhtkoht normaali päivä. Isi oli töissä viimeistä päivää ennen lomaa. Me kävimme lainaamassa Sarilta & Valtterilta sadekatoksen Otson kantorinkkaan ja innostuimmekin jäämään sinne vähäksi aikaa. Otso alkaa olla jo kiinnostunut leikkikavereista ja uusista leluista. Taaperoiden touhuja oli hauska katsoa.


Kävelimme Sarin kanssa samaa matkaa kylälle ja kävin pankissa vaihtamassa Norjan kruunuja. Kävi hyvä tuuri. Oletin että pankki on neljään asti auki, mutta kesäisin se onkin näköjään vain kolmeen. Kello oli jo 15.06, mutta ovi olikin vielä auki. Heti kun olin päässyt sisään, täti tuli laittamaan sen kiinni. Norjassa on hyvä olla vähän käteistä mukana kun saattaa olla tiemaksuja yms. Aina ei voi vinguttaa visaa.

Illalla oli huippua huippua huippua! Pääsin sirkukseen! Miika oli saanu hommattua minulle kaksi lippua ja pyysin Mirellaa mukaan. Saimme molemmat ansaittua lomaa vauvanhoidosta ja pääsimme nauttimaan sirkuksesta! Aivan mahtava esitys. Muu ei harmittanut kuin se, että kamera jäi kotiin. Mutta jos sirkus Finlandia osuu kohdalle, kannattaa mennä katsomaan. Me söimme popcornia, nauroimme ja nautimme. Eikä ees puhuttu paljon vauvoista :)

Välillä tosiaankin kaipaa lomaa Otsosta. On ihanaa, kun Otso alkaa liikkua, oivaltaa ja touhuta, mutta välillä meinaa huumori loppua. Touhuaminen on niin usein tätä:


Pitäisi varmaan vain kieltää. Mutta pakkohan on saada tutkimuksiakin tehdä, muuten ei mitään opi. Esim sitä, millainen ääni tulee, kun cd levy tipahtaa lattialle. Meillä ei ole nykyisin kovin siistiä.

Tänään en jaksanut aamulla kääntää aivoja vielä pakkaus-asentoon. Käytiin kyläilemässä Sannan ja Nuutin luona kun Miika lähti kuvailemaan Leville. Siellä Sannalla on huomenna vauvan ristiäiset ja sain vähän maistiaisia herkuista. Jännä kuulla, mikä nimeksi tulee. Ja Severin äiti on synnyttämässä! Hetkinä minä hyvänsä Severi saa pikkusiskon tai veljen. Lapsivedet menivät jo aamulla, nyt odotellaan supistuksia. Jännitettävää riittää!

Illalla aloin sitten viimein pakata ja aika hyvällä mallilla ainakin uskottelen kaiken olevan. Miika meni jo pian kymmenen jälkeen nukkumaan ja mieki aion mennä ainaski ennen puoltayötä. Huomenna lähdetään ajamaan aamulla yhdeksän jälkeen kohti Lofootteja, eka yö ollaan Abiskossa. Nyt voi olla turha toivoa päivistyksiä ennen viikonloppua. Mutta sitten kuvia ja kuulumisia varmasti riittääkin!

Häämatka kutsuu, hyvää juhannusta jos ei sitä ennen tule täällä kirjoitettua :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti