lauantai 23. toukokuuta 2009

Valokuvaprojekteja

Eilen ja tänään ollaan tehty valokuvaprojekteja. Iskä on muokannut ja valikoinut hääkuvia jotta saataisiin niitä pian näytille. Mie taas innostuin liimailemaan kuvia albumiin. Nyt on taas ainakin maaliskuulle kuvat albumissa kuvatekstien kera. Pieni läjä on vielä liimaamatta, mutta en ihan tähän päivään asti viitsi liimata jos jostain putkahtaakin vielä väliin tulevia kuvia. Kivempi katsoa kuvia kun ne ovat albumissa eikä vain tietokoneella tai sekaisin laatikossa.

Otso on hauska kun se on alkanut hoksata kaikkia pelle- ym. hommia. Paitsi että me saadaan Otso nauramaan, Otso saa meidät nauramaan. Pari iltaa sitten Otso istui syöttötuolissa. Lähdin käymään vessassa ja kun tulin sieltä, Otso oli kiskaissut pöytäliinana itseään kohti niin, että oli päässyt käsiksi hedelmäsosepurkkiin. Kun tulin, piteli sitä kaksin käsin käsissään ja joi hedelmäsosetta kuin vettä. Ja kauhea kikatusnauru.

Eilen keksi, että muovirasian jossa on yleensä purkinkansia, voi laittaa päähän. Kivasti kaikuu kun siellä huutelee.Meille on muuten tulossa tänään pitkästä aikaa hospitalityclubvieraitakin :) Raffael Espanjasta ja Yvan Ranskasta.

1 kommentti:

  1. Pakko myöntää, etten ollenkaan ylläty Otson tempuista :D Ei ole omena kauas puusta pudonnut, ku on tippunu ihan viereen!

    VastaaPoista