perjantai 29. toukokuuta 2009

Perjantai.

Aamulla kun Otso oli vielä päiväunilla, Timo-kummi tuli Ninansa kanssa meitä tervehtämään. Olipa hauskaa! Otsokin tajusi herätä vierailun aikana ja pääsi painimaan kumminsa kanssa. Tottakai selätti sen!

Sitten lähdimme koko porukka syömään paikalliseen Erämieheen. Kävin ostamassa Otsolle taaperokärryn, koska on alkanut kävelä niin innokkaasti tukea vasten. Sillä on hyvä rullailla menemään. Äkkiä kotiin ostosreissulta ja taas mentiin. Timo oli nimittäin kuvaamassa ylioppilaita koulun salissa. Heillä oli pieni tauko välissä ja Timo lupasi ottaa Otsosta muutaman 10 kuukautiskuvan.

Kuvaussession jälkeen Otso alkoikin olla valmis päikkäreille. Ruokaa naamariin, tissiä päälle ja heijailuja ei tarvittu kun poika uinui vaunuissa. Mie sain nauttia eilisen siivousuurastuksen hedelmästä ja lepäillä sohvalla lehteä lukien. Jes :)

Kun Miika tuli töistä, kävimme oikein autolla kaupassa. Tätä ei usein tapahdu, mutta ruokavarastot olivat menneet niin tyhjiin, että kassit olisivat olleet aika painavia kotiin kannettavaksi kävellen.

Illalla auttelin naapurin Ullaa kellarin siivouksessa, editoitiin videota loppuun ja suunnittelin tiistain häämuistelojen ruokalistaa yms.

Huomenna meen veisaamaan suvivirttä oman kouluni kevätkirkkoon. Ja illalla on sitten jännä kattoa telkkarista Biisikärpästä. HuihuihuiHUI. Toivottavasti nolaan vain itseni ;)

OTSO 10 kuukautta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti