keskiviikko 30. syyskuuta 2009

Ylläksellä

Taas vähän kuulumisia. Mie Otsomamma olin jo viikon oksentamatta, mutta sunnuntaina alkoi taas putki. Toivottavasti se pian loppuisi. Muuten olen ollu ihan hyvässä kunnossa. Otsonkin silmä alkaa parantua, vaikka aika sitkeä tulehdus siinä mielessä oli, että tosi monta aamua oli silmä muurautunut umpeen. Vieläkin joudutaan laittamaan tippoja (Otson harmiksi), mutta nyt ei näy enää rähmiä. Eilen tiistaina oli nukkunut hoidossa huonosti ja oli muutenkin kipeän oloinen, mutta se meni onneksi iltaa kohti ohi.

Lähdimmekin eilen käymään Miikan töiden jälkeen Ylläksellä, kun Tero ja Niina olivat siellä lomalla. Käytiin ensin pihvipaikassa syömässä hienosti. Oli sopivasti Miikan nimipäivätkin ja saatiin niitä samalla juhlistettua. Otso sai väritystehtäviä ja värikynät, ei se niistä ensin välittänyt kunnes tajusi, että värikyniä voi laittaa vesikannuun, vesilaseihin tai heitellä lattialle.

Ravintolasta jatkettiin matkaa Niinan ja Teron mökille (tai Teron veljen) ja siellä sitten saunottiin, kahvisteltiin ja vaihdettiin kuulumisia. Oli kyllä mukavaa nähdä pitkästä aikaa. Otsokin viihtyi hyvin, löytyipä sieltä jopa muutamia pikkuautoja ja kuola lensi kun ne autot päristelivät kulkeissaan.



Tässä kuva tasan vuoden takaa, kun Otso täytti 2 kk


Boris pömpöttää jo, Kaisa ja Niina kuvassa, molemmat synt. 26.3.1980 :)


Toivon etten vienyt nuorelta parilta vauvakuumetta oksentamalla illan päätteksi. Ei ollut kuitenkaan apha olo, totesin vaan kahvipöydässä että "jaaha, pitääpä käydä oksentamassa" :D

Tässä vielä video iskän ja Otson leikeistä ja yksi kuva meidän isosta pojasta :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti