keskiviikko 2. syyskuuta 2009

Otsosta tulee isoveli!

Paljastetaanpa asia sitten täälläkin: Otsosta tulee isoveli! Mie saanen hienon 30-vuotislahjan, kun Boriksen laskettu aika on 13.3. ja itellä tärähtää ikävuodet uusille kymmenille 26.3. Ehkäpä saatan jo päästä kotiinki käärön kanssa kolmikymppisiä juhlimaan.

Boris on siis ollut syy siihenkin, ettei blogi ole oikein päivittynyt entiseen malliin. Olen voinut taas ihan järkyttävän pahoin. Ensinnäkin olen ollu töiden jälkeen niin väsynyt, ettei minusta ole ollut muuhun kuin sohvalla makaamaan ja oksennukset ovat myös ajoittuneet iltaan. Tänään oksensin tosin aamullakin juuri ennen töihin lähtöä. Äkkiä pikapesu, kaikki vaatteet vaihtoon ja menoksi. Illalla sitten taas oksenneltiin ja muu aika onkin menny levätessä. Niinpä päätin huomisen pitää sairaslomaa ja levätä. Meillä on nimittäin vielä illalla vanhempainilta ja yritän sitten sinne kyetä kun on päivän levänny. Minut on luotu tulemaan raskaaksi, mutta miksi nämä alkuodotukset ovat aina niin tuskaisia :( :( :(

Eilen käytiin Rovaniemellä ja nähtiin pikku-Boris ultrassa. Ei ollut yhtä liikkuvainen kuin Otso aikanaan, mutta kovasti heilutteli käsiään ja jalkojaan näyttäen että kaikki osat on tallella.


Nyt pitää mennä taas lepäilemään. Tänään tapahtui se, mitä olen koko isäkuuakuden odottanut kun iskä on valinnut Otsolle vaatteet. Kun tulin töistä, Otso leikki tyytyväisenä pyjaman paita päällä. Iskän mielestä se oli ollu hieno muumipaita, eikä suostunut vaihtamaan sitä koko illan aikana pois. Mikäpä se siinä, onhan pyjaman paita paita muiden joukossa :)

Iskä oli ollu tänään ahkera ja pessy pyykkejä, tehny ruokaa ja vaikka mitä. Ja oli vielä koko illanki Otson kanssa kun mie voin pahoin ja lepäsin. Ihana isi.

Otsohan oli maanantaina ekaa kertaa tutustumassa hoitopaikkaan. Oli menny hyvin kun oli siellä pari tuntia. Mutta sitten hoitotäti sairastui angiinaan ja nyt ei olekaan sitten päästy harjoittelemaan hoitoa. Perjantaina Otso taas pääsee sinne ja maanantaina alkaakin jo hoito.

Tähän vielä loppuun Otsosta ja Miljasta otettuja 1-vuotiskuvia.1 kommentti:

  1. Suuren suuret onnittelut koko perheelle!!! Toivottavasti pahoinvointi helpottaa pian =)

    VastaaPoista