keskiviikko 9. syyskuuta 2009

Kuulumisia taasen :)

No heippa taas.
Meille kuuluu nyt sellaista, että mie olen koko tämän viikon sairaslomalla. Maanantain olin vielä töissä, mutta se oli jo sellainen päivä että oksensin aamulla ekana ja illalla viimeisenä. Töiden jälkeen alkoi migreeni, joka jatkui yön ja vielä aamulla. Ajattelin että nyt pitää saada levätä kunnolla ja sain koko viikon sairaslomaa. On tosi ihanaa kun ei tarvitse joka ilta stressata, jaksaako lähteä aamulla töihin. Ja pikkuisen on olokin ollut parempi. Kovin suuria ei kyllä jaksa. Päivät makaan vain sohvalla ja ehkä ruuan laitan. Olen yrittänyt hakea Otson sitten kolmen aikaan ettei tule liian pitkiä hoitopäiviä heti alkuun. Otso on kyllä viihtynyt siellä tosi hyvin ja ollaan saatu unirytmikin niin, että nukkuu enää yhdet päiväunet puolen päivän aikaan kuten hoidossa muutkin.

Tänään hoitolapset olivat olleet hoitajan kanssa kerhossa. Otso oli askarrellut siellä hienon sienen. Tai oli ainaki kuulemma liimannut noita täpliä :)


Kovin on vielä äiskällä heikko olo, vaikka päivän lepää. Onneksi vähän enemmän jaksan olla Otson kanssa ja se näkyy kyllä Otson ilmeissä :) Mutta joka päivä laatta lentää, siihen riittää tosi pienikin ärsyke kuten pahalta haiseva astianpesukone tai Otson ruokapurkki. Sitten juostaan vessaan... Sain lainaksi sellaiset pahoinvointia ainakin muka hillitsevät rannekkeet. Olen niitäki pitäny, en sitten tiedä kuinka paljon auttavat. Kaikkea voi kokeilla.

Tähän loppuun fielä pari videota. Saatiin Otsolle minun kaverilta potta ja ollaan nyt pottaharjoittelussa siinä vaiheessa, että pidetään sitä näkyvillä olohuoneessa ja Otso ottaa siihen tuntumaa...omalla tavallaan. Välillä Otso on istunut siinä ihan oikeinkin, mutta ei niin kauheasti nappaa vielä.2 kommenttia:

  1. Otso on kyllä oikea show-mies. Hymyssä suin sai taas touhuja katsella:)

    Kaisalle paljon virtuaalisia voimahaleja pahoinvoinnin keskelle <3 Onneksi sait sairaslomaa ja pystyt vähän oikeastikin lepäämään kun Otso puuhailee päiväkodissa!

    VastaaPoista
  2. Kyllä on rankaa toi vauvan tekeminen...huh!
    Otso on IHANA!!!

    VastaaPoista