maanantai 21. syyskuuta 2009

Otso on ollut vuoden Otso

Tämä teksti olisi oikeastaan pitänyt julkaista eilen. Oli Otson ensimmäinen kastepäivä. Vuosi sitten tänä päivänä Otsosta tuli virallisesti Otso ja seurakunnan jäsen. Ei kuitenkaan juhlittu sitä kummemmin, mie olin tosin päivän oksentamatta, juhlaa sekin.

Tässä kuva vuoden takaa


Viikonloppu la-su oltiin Otson kanssa kahdestaan kun oli iskän vuoro käydä ruskaretkellä. Meillä olikin kaikenlaista kivaa ohjelmaa, minua vaan vaivasi ikävä öllötysolo.

Perjantaina laitettiin koti kuntoon, koska se alkoi muistuttaa jo kaatopaikkaa. Oli päässyt vähän repsahtamaan. Mutta illalla olikin sitten soma tunnelma, kynttilöitä paloi ja pizza paistui uunissa. Ja siisteys on jopa pysynyt ainakin kohtuullisella tasolla.

Lauantaina sitten ilkesikin kutsua jo vieraita kun koti oli siistitty, Sanna tuli Nuutin ja Nooan kanssa kylään, Siiri-koira myös. Olin miettinyt että illalla olisi ollut ihanaa lähteä Petri Laaksosen konsetttiin, mutta ajattelin että se kaatuu lapsenhoito-ongelmaan kun Otso olisi pitänyt laittaa nukkumaankin. Lauantaina olisi ollut myös Tromssaan MLL:n järjestämä retki, mutta sinne en pitkän pähkäilyn jälkeen kuitenka lähtenyt, sillä olo on ollut vielä vähän heikko. Mummu olisi luvannut ottaa Otson. Petri Laaksonen houkutteli ja kun mainitsin konsertista Sannalle, Sanna oli myös heti lähdössä mukaan. Siispä ajattelin kysyä jos Ulla haluaisi olla illan Odessiivin kanssa, nukutuskin kun on nykyisin oikeasti tosi helppoa. Ulla oli koko ajan ajatellutkin, että olen lähdössä konserttiin ja hän katsoo Otsoa :)

Konsertti oli ihana. Itketti ja kylmät väreet menivät, laulut olivat ihania. Ostettiin Sannan kanssa molemmat Petrin uusi levy :) Otso oli käynyt kiltisti nukkumaan ja ilta oli täälläkin sujunut mallikkaasti.

Sunnuntaina mentiin Sannalle synttäreitä juhlimaan. Sieltä sitten päiväunien jälkeen Ullalle syömään ja illalla kävin hakemassa kaverin lentokentältä ja vein sen Sirkkaan. Kaikenlaista hommaa, mutta ehdittiin kyllä Otson kanssakin paljon leikkiä ja olla ulkona. Tässä vielä muutamia videoita.

Otson urkusoittoharrastus on edennyt jo nuoteista lukemiseen:


Otso taputtaa, mutta ei kauaa kun uudet hommat jo kutsuvat...


Taaperokärry saa kyytiä, itsenäisiä askelia vielä odotellessa (tänään on ottanut ihan joitakin, ennätys taitaa olla 3, mutta aika harvinaista herkkua ovat. Läps läps läps se konttaa menemään)


Eilen varasin lennot syyslomalle. Tullaan Otson kanssa Lappeenrantaan tosi myöhään illalla perjantaina 16.10. (päivämäärä on nyt korjattu, kiitos tarkkaavaisten lukijoiden :)) ja lennetään pois seuraavana perjantaina 23.10. iltapäivällä. Jee!

2 kommenttia:

  1. Onnittelut!!!

    En tiennykkään, että olet taas raskaana! Ihanaa!

    VastaaPoista
  2. Kiitos blogista. Aikamoinen nuotinlukija ja urkuri teillä! Kävelyharjoitukset ihan samanlaisia kuin sinulla aikoinasi, taitaa olla geeneissä..

    VastaaPoista