keskiviikko 7. lokakuuta 2009

Talvi tuli!

Kyllä ne meteorologit vaan asiansa osaa...ainakin tänään. Lumimyräkkää luvattiin ja lumimyräkkä tuli. Miika onneksi vaihtoi autoon talvirenkaat sunnuntaina ja osasin henkisesti valmistautua pyryyn. Aamulla oli vielä aivan lumetonta ja kirkasta ja aivan kuten ennusteessa luvattiin, kymmenen aikaan sade alkoi. Nyt meillä onkin sitten talvi. Piti lähteä jo Otsolle lainaamaan talvihaalaria kun ajateltiin ostaa sellainen syyslomalta Lappeenrannasta. Mutta Severin vaatteet pelastivat jälleen, nyt Otso voi ulkoilla nämä puolitoista viikkoa Severin viimevuotisessa haalarissa.

Otso nukkui sunnuntain kunniaksi päiväunet ulkona.


Iskä ahkeroi


Meille ei mitään ihmeempiä kuulu. Pojat olivat viikonlopun mummulassa, kun Kittilässä järjestettiin Staalon teatterifestit ja mie juoksin niissä esityksissä. Hyvin niillä oli menny ja mieki sain levättyä ja rentouduttua. Oli vain mahtavia esityksiä. Varsinkin Ilari Johanssonin stand up -show. Sunnuntaina oli Staalon teatteriryhmän esitys. Olin siinä ryhmässä itse mukana kevään ja alkusyksyn. Oli kuitenkin pakko jäädä siitä ryhmästä pois raskauspahoinvoinnin takia ja siksi, kun olin niin väsynyt. Se oli ehdottoman oikea ratkaisu, mutta hetken oli mielessä kun sinne meni ja yleisöäkin virtasi paikalle, että voisin olla lavalla mukana. Esitys oli tosi hauska ja hyvä, erittäin suuri nautinto oli olla myös katsomon puolella.

Maanantaina kävin sitten OAJ:n retkellä Muoniossa jälleen kulttuuria ja hyvää ruokaa nauttimassa. Tiistaina oli sitten iskän vuoro viettää vapaailtaa. Käytiin Otson kanssa myös kirpparilla, josta tarttui mukaan maatilalelu, josta kuuluu musiikkia ja vilkkuu valoja. Siitäkö Otso tykkää. Siihen pitää tunkea eläinpalikoita ja sitten musiikki soi. Videolla Otso tanssii, tosin hieman jäyhästi, musiikin tahtiin. Tässäpä pari muutakin videota ja loppuun vielä lumikuvia tältä päivältä. Iskä osti kameraan jonkun uuden objektiivin jolla saa tuollaisia kuvia.4 kommenttia:

 1. No on teillä oikeesti talvi, mitä luulet, vieläkö syksy palaa?? Ihana Severi ja Severin haalari, kyllä tuossa lumessa jo talvikamppeet tarvitaan. Ämmimäisesti ehdin jo huolestuneena ajatella pienen karhunpennun pärjäämistä kovin ohuella "syysturkilla"...

  VastaaPoista
 2. Kivoja nuo uudella linssillä otetut kuvat =)

  VastaaPoista
 3. Eikö tuo ole liian ohut haalari? Toivottavasti on ainakin lämmintä vaatetta lapsella tuon puvun alla. Tuli kylmä, kun katselin kuvaa.

  VastaaPoista
 4. Joo, oli sillä villahaalari ja fleecehaalari siellä alla, ei huolta :) Ja nyt on sitten toppahaalari käytössä kun saatiin sellainen lainaksi enneku viikon päästä ostetaan Otsolle oma uusi talvihaalari.

  VastaaPoista