lauantai 26. maaliskuuta 2011

AARNI 1 vuotta!

Tällä kertaa saatte kuvareportaasin Aarnin 1-vuotissynttäreiltä! Tänään vielä jatketaan juhlintaa kun kummit Rovaniemeltä tulevat kylään. Ja huomenna saadaan tänne sitten ämmi! Ja vanhenee täällä joku toinekin tänään. Yhtä juhlaa siis!

Sankari aamiaisella, tässä vaiheessa vuosi on tullut jo täyteen, sillä Aarni syntyi aamuyöllä kello 4.20

1-vuotias syö tietenkin ITSE, en edes yritä tarjota apua...

Päivällä vielä vähän valmistelin juhlia Aarnin nukkuessa ja herättyään pieni hurmuri oli valmiina juhliin!Vieraita riittikin koko päivän, olin laittanut kutsuun että ovet on avoinna kello 12 jälkeen iltaan asti. Se olikin hyvä ratkaisu, ei tullut suuria ruuhkia ja Aarnin toisien unien ajaksi (15-17) oli vieraistakin pieni tauko.

Ensimmäisinä vieraina Aarnia kävivät onnittelemassa Niila, Hilla ja Henna. Tässä Hilla & Aarni pinnasängyssä, Hilla täyttääkin tänään 2v. Aarni voittaa pituudessa, Hilla iässä :) Molemmat ovat pikkuisia apinoita, kovia kiipeilemään ja kuopuksia...


Milja-neiti kävi myös juhlimassa aäitinsä ja pikkupikkusiskonsa kanssa uusissa juhlakengissään.


Saimme myös yllätysvieraan kun Otso-Rauli (Suuri Seikkailu) oli Levillä lomalla ja tuli moikkaamaan pikku-Otsoa sekä sankaria. Rauli oli sitä mieltä, ettei 1-vuotias voi olla noin iso kuin Aarni on :D Rauli jäi kuvaamatta kun iskä oli sillä aikaa työkeikalla.

Hymypojan hymykakku ja yksi kynttilä


Vieraat odottavat malttamattomina kakun kimppuun pääsemistä


Isommat pojat auttavat kynttilöiden puhaltamisessa


Ja eikun syömään!
Kaisa-kummikin kävi onnittelemassa


Sekä Otson Elina-kummi


Pakateista paljastui mm. kettu-käsinukke, sammakko-käsinukke, dubloja, kirjoja, rekka, sormivärit ja huhuileva pöllö.


Otso halusi välttämättä keskiviikkona "askalela pinsessaluunun" ja me sitten askarreltiin kun hän sitä niin moneen kertaan pyysi. Leikkasin kartongista kruunun ja Otso koristeli tarroilla, joita menikin koko arkki. Yhdessä vielä leikattiin kultapaperista muutama timantti (Otson sanoin manetti) ja liimattiin nekin siihen. Tällä hetkellä luunua on jo hieman teipattu versio kun Aarni pääsi siihen käsiksi. Olisitte nähneet ne kyyneleet ja surun määrän, kun Otso huomasi kruununsa revittynä lattialla. Onneksi teippi pelasti. Otso muutenkin tykkäisi kovasti askarrella kaikenlaista :)


Yksivuotiskylpyjen jälkimainingeissa


Isoveljen kanssa lahjarekkaa tutkimassa

Juhlapäivä otti voimille ja eiku nukkumaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti