sunnuntai 1. marraskuuta 2009

Kävelyharjoituksia, vierailuja ja jumppaa!

Ollaan oltu Otson kanssa viikonloppu kahdestaan kun iskä lähti Veli-sedän kanssa pilkille Norjaan. Tai ei meidän onneksi ihan kahdestaan ole tarvinnut koko viikonloppua olla. Perjantaina käytiin hoitopäivän jälkeen Kaapon ja Miskan luona leikkimässä. Lauantaina aamupäivästä ulkoilimme Sannan, Nuutin ja Nooan kanssa ja menimme vielä heillekin hetkeksi. Päiväunien jälkeen kävimme moikkaamassa Ullaa ja vielä iltakävelylle Elina-kummin luo, joka oli palannut parin viikon Floridan reissulta. Tänään Sanna k'vi sitten poikien kanssa täällä. Aamu oli ihanan rento. Vaikka Otso heräsikin tuttuun aikaan puoli kahdeksan aikaan niin viihtyi hyvin leikkien lattialla ja sain vielä hetken makoilla ja lukea lehteä. Ei sitten ehditty ollenkaan ulos aamupäivällä ennen vieraita ja äsken tajusin ettei ollakaan oltu koko päivään ulkona! Pitäsköhän sitä käydä joku kävelylenkki heittämässä vielä.

Otso on kehittynyt taitavaksi kävelijäksi. Nyt se kyllä kävelee suurimman osan liikkumisestaan. Hauskan näköistä kun sillä on kädet ylhäällä ja meno on hieman vaappuvaa. Mutta Otso on onneksi aika varovainen eikä lainkaan onnettomuusaltis. Pieni kuhmunpoikanen on otsassa, mutta sekin tuli ulkona kun pää kopsahti leikkitelineeseen. Ulkovaatteet päällä ja talvikengät jalassa on vielä vähän hankalaa kävellä.

Eilen Otso oppi söpön tempun. Miulla ei ole siitä vaan kuvaa vielä muuta kuin sellainen, jossa Otso on hieman säädyttömässä asussa (toisin sanoen asua ei ole lainkaan) Otso asettuu kuitenkin konttausasentoon, keskittyy ja nostaa toiselta puolelta käden ja jalan ilmaan. Todella taitavaa :) Hupaisan näköistä.

Otson unien aikaan olen tehnyt valokuvaprojeksteja. Nyt on taas kuvat kesäkuun puoleen väliin asti albumissa ja siitä eteenpäin tilauksessa. Jes! Ja totesin vanhoja kuvia kattoessa että Otson ulkonäkö ei ole kyllä paljon muuttunut siitä kun oli 2,5 kk :)

Tässäpä pari kuvaa perjantailta kun Odessiivi täytti 1v 3kk
Ja tässä vielä yksi viikon vanha, jossa Otso esittelee markkinatuliaisia Lappeenrannasta (varasti rinkelipalan äidiltä ja tepasteli karkuun)

2 kommenttia:

  1. Noppeest se aika kuluu!
    Otsohan on jo ihan äijä :)

    VastaaPoista
  2. Oi, että on soma poika! Aina sydän aukeaa ja rakkaus ryöpsähtää, kun näitä tekstejä luen. Kiitos, Kaisa-kulta.

    VastaaPoista