torstai 26. marraskuuta 2009

Minä ITTE!

Tässäpä taas videontynkää siitä, miten ruokailut parhaiten sujuvat. Minä ITTE haluaa syödä.Otso jatkaa vauhdikkaita kiipeilyharjoituksiaan ja välillä meno meinaa olla turhankin uhkarohkeaa. Luotto on kova, että joku ottaa kiinni kun sohvalta heittäytyy maata kohti. Hui.

Yöt ovat menneet välillä vähän kehnosti. Viime yö oli parempi, ei tarvinnut antaa maitoa kesken yön eikä ottaa poitsua viereen. Yleensä näistä pitää tehdä ainakin jompikumpi. Joskus menee kaksikin pulloa maitoa ja sitten tietää, mikä kolmas herätys on: poika on ihan pissasta märkä ja pitää vaihtaa keskellä yötä vaippa, yöpuku ja lakanat :/ Jospa ne yöt tästä taas pian kohenisivat.

Pikku Boris uida polskuttelee mahassa. Hauskan tuntuisia potkuja. Maha on jo aika iso, vaikkei siltä tunnukaan. Peilin edessä kyllä näyttää.

Huomista on odotettu: Ämmi tulee tänne kylään viikonlopuksi! Onpa vain kivaa!!!

2 kommenttia:

  1. niin tutunnäköistä touhua :D Leevikin vaan yks päivä päätti että hänhän syö omalla lusikalla ja muu ei sitten enää kelpaakaan!

    Tsemppiä öihin! Meilläkin oli tuossa pari kuukautta millon heräiltiin yöllä millon minkäkin räkätaudin tai muun takia...Nyt alkaa taas helpottaa.

    VastaaPoista
  2. Tuon tyylistä se Otson ruokailu oli ihan paikan päältä seurattunakin. Jos oli tarkkana, saattoi välillä onnistua sujauttamaan toisella lusikalla yhden annoksen väliin. Kiitokset vain vielä koko perheelle mukavasta viikonlopusta, jonka sain viettää Kittilän kaamoksessa. Mukavaa oli! -ämmi-

    VastaaPoista