maanantai 26. lokakuuta 2009

Lomakuulumisia

No niin, syysloma on takana ja mukava loma olikin. Lensimme Otson kanssa viikko sitten perjantaina Helsinkiin, josta sitten ämmi nappasi meidät auton kyytiin. Perjantai oli minulla ihan kauhea pahoinvointipäivä, 4 oksennusta ja kauhea päänsärky, onneksi se iltaa kohden sen verran helpotti että sain rinkan pikapakattua ja päästiin matkaan.

Matkat menivät Otson kanssa melko hyvin. Haasteita tarjosi lentokoneessa saada pysymään Otso edes melkein paikoillaan. Kovin kauaa se ei jaksa vielä yhdestä asiasta innostua. Ikkunan aukeava ja sulkeava luukku kinnosti aina vajaat 10 minuuttia, välillä piilotin tuttia paperiseen (oksennus)pussiin ja Otso etsi sen aina sieltä, välillä luettiin, laulettiin, tietysti myös joka lennolla kakattiin ja käytiin minivessassa pyllypesulla. Onneksi vasta paluulennolla Otso keksi alkaa repiä istuinten paperia päänsuojuksia... Niin ja rusinoilla ainakin sai pojan hetkeksi rauhoitettua. Mutta reissu oli kyllä tämän arvoinen.

Lappeenrannassa Otso otti kävelyhgarjoituksissaan ison askeleen eteenpäin. Nyt on vähän sillä ja rajalla että käveleekö Otso enemmän vai konttaako... ehkä kuitenkin konttaa. Ainakin aina kun on kiire. Mutta on alkanut jo itse vapaaehtoisestikin liikkua kävelemällä eikä aina houkuttelemalla. Ja jos pyllähtää, nousee usein takaisin pystyyn ja jatkaa vaappumista :)

Tässä vähän tyylinäytettä. Laatu on vähän huono kun oli sen verran hämärää, mutta tyylin näkee :)Mitäs muuta... No sitten me nähtiin kavereita. Käytiin moikkailemassa mm. tyttökaveri Lilliä ja Elsa-vauvaa. Meilläkin kävi vieraita.

Otso ja Lilli vauhdissa, ei niistä meinannu saada kuvaa ollenkaan...


Käväistiin yhtenä sadepäivänä paikallisessa avoimessa päiväkodissa leikkimässä.
Otso läysi sieltäkin leikkikeittiön. Se on ihan hurmiossa siihen, niin oli ollu päiväkodissakin kun oli siellä sijaishoidossa. Meidän pieni keittiömestari.


Lappeenrannan puistoissakin leikittiin. Ilmat olivat välillä vähän räntäsateiset, mutta eipä se Otsoa haitannut. Niin ja sattuipa Lappeenrannassa olemaan syysmarkkinatkin vierailumme aikaan, niillä tietenkin poikettiin ja kotiin palattiin markkinarinkelit, Jussi-paita ja hyrrä mukana :)

Ämmi ja äijä saivat nauttia Otson seurasta. Ja oli varmaan mukavaa kaikista!
Tässä kävelyharjoituksia...

Äijän luota...


...ämmin luokse


Ja sitten vähän ämmin kanssa shoppailtiin. Otso sai onneksi jäädä kotin äijän kanssa, Otso ei oikein moisia hommia ymmärrä. Ämmi osti Otsolle ihanan talvihaalarin ja siihen sopivan pipon, rukkaset, fleecekerraston ja toisenkin pipon. Lindexiltäkin käytiin vähän hakemassa 92 koon vaatteita, varsinkin housuja kun kaikki miun suosikkihousut ovat jääneet pieneksi ja niitä sai Lindexiltä. Nyt on taas ihania pehmoisia plyysihousuja muutamissa väreissä. Talvipuku oli kyllä huippujuttu, sille tulee täällä käyttöä. Loppusuoralle pääsi oranssi-harmaa puku ja tämä sinininen, mutta mie tykkään jotenkin pukea äitin pikku Otso-vauvan siniseen, sopii hyvin sen sinisilmiinkin. Otsosta on nykyään yhä hankalampi sada kuvia kun se on niin liikkuva... nytkin tärähti kun yritin. Tai sitten Otso hyökkää ja nappaa kameran käteensä. Tässä nyt kuitenkin vähän Otson talvilookia :D

Kävin myös shoppailemassa kirpparilla... marimekon t-paitoja ensi kesäksi 1-2 euroa kappale, tonttupuku 2,5 euroa ja pari lakkia. Kivoja löytöjä. Kirppari täällä Kittilässäkin saisi olla!

Viikonloppuna ja tänäänkin ollaan kyläilty ja herkuteltu ahkerasti Kittilässä. On ollu nimppareita, synttäreitä ja muuten vain kyläilyjä. Kivaa kun tuntuu että on taas paremmassa kunnossa nioin jaksaa ajatella sosiaalista elämääkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti