torstai 13. elokuuta 2009

Opeäiti ja koti-isä

Tämä viikko on nyt eletty uutta aikaa. Iskä on aloittanut neljän viikon Otsoloman ja äiti palannut opettajan hommiin Alakylään. Molemmat ovat nauttineet olostaan suuresti. Otso on kohteliaasti ymmärtänyt, että yösyötöt on nyt loppu. Saattaa vielä kerran tai kaksi yössä herätä, mutta nukahtaa kun laittaa tutin suuhun ja peiton päälle. Jes!

Olen ollu töiden jälkeen vähän väsynyt, mutta parempaan päinä menee. Onhan tämä taas uusi rytmi, vaikka Otso on tosin pitänyt kesälläkin huolen siitä, ettei saa nukkua kymmeneen tai yhteentoista kuten vanhaan hyvään aikaan :D

Kotona on ollut aina vastassa iloinen poika, mitään eroahdistusta ei siis ole havaittavissa. Saapi nähdä miten sitten kun menee hoitoon, mutta ainaki Ullalla Otso tykkää olla hoidossa...

Paljon mittään erikoista ei olla illalla sitte enää tehtykään, oltu vaan kotosalla ja katottu että syksy se taitaa tulla, kun vettä niin kovasti jo satelee. Viikonloppuna lähetään Otson kanssa ulkomaille ja iskä ilmeisesti kalastelemaan.

Tässäpä tällainen pikapäivitys uudelta hienolta työkoneeltani (!) jollaisen olin saanut luokkaani!!! Täytyypä pyytää että iskä kirjottelisi tänne jotain, kun sehän Otson kanssa suurimman osa päivästä puuhailee.

Miika oli eilen Otson kanssa jopa perhekerhossa :) Ja sitten se on opettanut Otson kävelemään niin, että Otso ottaa kiinni housulahkeista takaa ja sitten mennään peräkanaa.

Viime yönä meillä on majatalopalveluyritys. Ensin tuli yökylään minun opiskelukaveri Mari perheensä kanssa (=mies + 1,5 v. Roope). Juuri kun he olivat saapuneet, Miikan isä kertoi myös tulevansa meille yöksi. Joka huone olikin sitten miehitetty, mutta hyvin mahduttiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti