keskiviikko 19. elokuuta 2009

Heissuliveissuli

Vaikka isä on hoitanu isäviikkonsa mallikkaasti niin blogin päivitykseen siitä ei ole vielä ollu. Jos mie sitten jotain yritän vielä iltapuhteina naputella.

Miun työt on alkanu hyvin. Olen nauttinu siitä että saa tehhä välillä muutakin kuin olla Otson kanssa kotona. Eskarit ja ykköset on niin suloisia <3 :) On muutkin, mutta oma luokka on aina oma luokka. Vielä tutustellaan, mutta kauhean kilttejä ihania nappisilmiä!

Ja tietenkin yhtä suloinen nappisilmä on joka päivä täällä kotonakin vastassa, joka konttaa ovelle läpsläpsläpsläps vastaan. Kauheaa vauhtia se nykyään konttaakin ja tehostaa läpsläps-ääntä välillä ääntelemällä samalla ä-ä-ä-ä-ä-ä

Otso osaa jo monta sanaa jos tahtoo. Ainakin äiti. Tottakai osaa :)

Tänään Miika pääsi taas seurapiireilemään kun mie järjestin Tupperwarekutsut epähuomiossa samalle päivälle kuin hurmaava Milja-neiti täytti vuoden! Mutta monta ongelmaa tuli ratkaistua kun Miika lähti Otson kanssa synttäreille ja mie jäin kestitsemään kippovieraita. Kovin hyväntuulisina molemmat juhlista palasivat.

Miika on saanut (joutunut) olemaan Otson kanssa aika paljon myös iltaisin. Viikonloppuna se onneksi pääsi molempina päivinä kalaan. Tänään se lähti yhdeksän jälkeen revontuliretkelle, vaikka arveli että voi olla vielä liian valoisaa.

Otson elämään ei kuulu mitään uutta ja mullistavaa. Otso on oppinut kerjäämään ja tietää mitä kannattaa kerjätä. Anna anna anna anna anna kaikuu vaativasti...
Ruokaakin poika syö ja sen on näköistäkin. Tässäpä pari kuvaa ruokailuista ja konttailuista. Ja täytyypä vinkkailla Miikalle tästä blogista jos saatas vähän isän mietteitä ;)

Meidän imuri, joka kyllä sotkee enemmän kuin siivoaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti