torstai 20. elokuuta 2009

Muutama video :)

Tässäpä ekaksi video kun Otso leikkii iskän kanssa pallolla. Siitä tuli vähän turhan pitkä enkä osannu sit leikata sitä. Ja tuttikin isolla pojalla suussa ja suurin aarre, äidin korurasiasta löytyny rintakoru. Otso ei oikein tiiäkään leikkiäkö pallolla vai suojellako sitä korua :)Tässä sitten söpö näky joka aina aamulla jää tänne ku mie lähden töihin. Vaikka useammin Otso nukkuu vielä omassa sängyssään. Söpöä se on silloki :)


Pojat oli kuvannu ittensä joku päivä, laitetaan nyt sit näytille.


K-kaupassa on ollu tällä viikolla hedelmät euron kilo ja vaihtoehtoja on paljon. Miika oli sit innostunu ostamaan, kuulemma "seonnu" ja ostanu myös LIMEJÄ melkein kilon. No, ollaan sit puristetttu niitä teehen ja keksitty muuta käyttötarkoitusta. Otson mielestä ne näyttävät erityisen houkuttelevilta ja kun se niitä aina mankuu, annettiin sit tänään maistaa. Tässä tulos :DJa mitäs tapahtu kun annettiin Otson vähän kaapia mustikkapiirakan taikinan kulhoa?


Nyt nukkumaan :)

2 kommenttia:

  1. KIITOS videoista! Ei ollut liian pitkä... Otso on ämmin kulta!

    VastaaPoista
  2. Hah haa loistava toi limevideo :D Pahaa on mut silti pitää syödä lisää. Meillä myös vähän hullaannuttiin tuosta hedelmätarjouksesta...Siel oli vaa niiiin paljon kaikkee!

    VastaaPoista