torstai 28. lokakuuta 2010

Menoa ja meininkiä

Otso on nyt jättänyt tutin pois. Se aiheuttaa hieman hankaluuksia nukkumaankäymisessä. Ei se enää tuttia kysele eikä sen perään itke, mutta uni ei vaan meinaa tulla ja höpöttelee omiaan. Nykyisin poikien unirytmi on välillä päivälläkin sama. Aina nukutus ei kuitenkaan onnistu odotetusti, kuten:Aarni alkaa olla jo Otson jutuissa kovasti mukana. Äidille harmaita hiuksia.

Otsolla on nyt helppo vaihe menossa, jos nukkumaanmenon hankaluutta ei oteta huomioon. Se on tosi hauska kaveri ja siitä on jo seuraakin. Aarnikin on edelleen ihana hymypoika, hönen kanssaan tulee vaan stressiä syömisestä, kun kiinteä ruoka ei meinaa edelleenkään maistua. PAITSItänään, äsken, Aarni söi lounaaksi kokonaisen hedelmäsosepurkin ja puolikkaan lihapatapurkin!!! Jes jes jes!!! Siitäkö se taas lähtee :D

Sormiruokatreenejä 24.10, Aarni tasan 7kkTänään on ollu lumisadepäivä. Melkeinpä luulisi, että nämä lumet eivät enää sula. Käytiin puistossa Heidin ja toivon (sekä Viljan) kanssa.


Aarni ei ole vielä keksinyt ryömimistä, mutta pyörii kellonviisarin tavoin. Aarni on kuitenkin alkanut jokeltaa. Tässä sitä vähän kun yritin saada nauhalle. Hampaita ei ole. Siinä tärkeimmät :)

Tällä videolla jokellus ei onnistunut kun Aarnia taas niin nauratti.


Loppuun muutama Otso-juttu:

Otso ja Aarni olivat kylvyssä samassa altaassa. Aarni istui vähän lytyssä niin, että matsamakkarat olivat rullalla. Otso totesi: "Aani tikapuut!" ja näytti niitä.

Eilen oli kova juttu kun laitettiin laasteri sormeen kun siihen tuli pieni pipi. Sitä pitikin esitellä kaikille.

Joo-sana, joka oli ennen TOO, sitten NOO on nyt HJOO :D Se kuulostaa hauskalta.

Mopo on saanut lisävarusteita, vilkkuvan valon ja soittotorven. Kuvia lähiaikoina. Niiden myötä kypärän käyttö on tosin jäänyt kun keskittyminen suuntautuu vilkkuvaloon.

Leluteollisuus on muistanut meitä parilla lelukataloogilla jotka ovat varmaan kaikissa lapsiperheissä tällä hetkellä luetuimpia opuksia. Uskomaton miten Otson tunnistaa sieltä jo kaikkia tuotemerkkejä, jopa "helou kiti" (Hello kitty), lego-juna, Tuomas-veturi, postipate elikois helikoppetti (Postipaten erikoishelikopteri).
Sitten yhdellä sivulla jossa on leikkityökaluja, siinä kuulemma "äiti tekee lepottia" (eli remonttia)

Jotain oppia on menny perille kun Otson suusta myös kuuluu: AAnin vuolo. Otson vuolo. vuolotellen!

Sitten Otso myös komentaa Aarnia: Ei saa tukistaa!

Aarni onkin vähän turhen kovakourainen, nipistää naamaa kynsiensä väliin ja tukistelee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti