lauantai 29. toukokuuta 2010

Veljeksiä ja videoita

Laitetaanpa tällä kertaa videopainotteinen päivitys. Isukki lähti tänään kalaan ja kotiutuu vasta viikon päästä. Ja se lähti siis pilkille. Ittestä siinä ei ole enää mitään outoa että lähdetään toukokuun lopussa tai kesäkuussa pikille, mutta on moni vähän ihmetellyt, kun olen kertonut :)

Viime lauantaina Aarni pääsi ekaa kertaa ulkomaille kun käytiin Haaparannan Ikeassa ja Torniossa ostoksilla. Ihan hyvin meni, vaikka enemmän "Aani" taitaa kodin rauhaa Kittilässä rakastaa.

Rakennustyömaallakin on tapahtunut, lautakasoja on tullut paikalle pystyttämistä odottamaan ja perustukset ovat valmiit. Huihui, välillä niin kovin ahdistaa tuo rakennusprojekti kun se tuntuu niin ihmeelliseltä salatieteeltä ja mietityttää että onko talo nyt kuitenkaan juuri sellainen kuin haluamme ja oikealla paikalla ja miten veloista ikinä selviää ja saako sitä myytyä jos johonkin muualle haluaa joskus muuttaa. Mutta, onneksi asioilla on tapana järjestyä ja toivottavasti on niin, että jouluna tuntuu mukavalta kun pääsee muuttamaan omaan kotiin. Olen mie yrittänyt suggestoida itteäni etää "näitä vanhoja kämäsiä keittiön kaappeja ei tule ainakaan ikävä ja onhan se kiva kun on sitten oma sauna ja omalle pihalle voi laittaa sitten sitä ja tätä". Kai tämä nyt on vain joku murrosvaihe joka on pakko käydä läpi. Ja välillä on ollu jopa sellaisia päiviä etten ole itkenyt yhtään.
Onneksi täällä on tosi mahtavia tyyppejä ja ystäviä ja oma perhe on kaikkein tärkein.

Eräänä päivänä otettiin veljeksistä kuvia ja tässäpä teille niitä:Otsosta on tullu kova nauramaan. Leikimme esim. sellaista leikkiä, että sanoin "Otso, tee näin" ja sitten tein jotain hassua. Otsoa nauratti ja yritti tehdä perässä. Ja muutenkin kaikenlaiset hulluttelut ovat hauskoja, sitten niitä pitää vain toistaa loputtomiin ja aina on yhtä hauskaa.

Olen vähän miettinyt että pitäskö alkaa kouluttaa Otsoa kuivaksi. Tosi monen lapsi on oppinut niin etä on vain jättänyt vaipan pois ja sitten kun on tullut pissa housuun niin on vaihtanu housut. Ei siinä ole yleensä kuulemma mennykuin viikon verran. Olisihan se helpompaa että on yksi vaippapylly vähemmän ja nyt kesällä ei edes kerralla niin paljon vaatteita kastuisi kun vahinko sattuu.

Mutta nyt ei ehdi enempää kun Otso on sylissä ja vaatii koko ajan EKKA, MUUMI tai PATE -ohjelmaa nähtäväksi. Mutta onpahan jotain :)

Otsolla on hauskaa


Kala on hyvää. Kahvinkeitin putputtaa ikävästi taustalla, mutta muuten tämä oli hauska video :)


Aarnin kuulumisia

1 kommentti:

  1. Kylläpä Otsolla oli hauskaa :) Nuo veljeskuvat on hellyyttäviä, poikaset napasillaan. Ja Aarnillakin on jo aika paljon tarinoita. Kiitos Kaisa taas blogista!

    VastaaPoista